Hallandsposten

”Det handlar om att studsa tillbaka”

- LINDA WEINSTOCK

Hylte/halmstads damer föll tungt mot regerande mästarna Engelholm i den senaste omgången. I och med helgens dubbelmöte mot Sollentuna och Linköping är det chans till revansch för tjejerna.

Även för Hylte/halmstads damer är det två tuffa matcher som står på spel i Örnahallen i helgen.

Sollentuna kommer till spel med gamla Hylte/halmstadsp­elaren Madelene Green i truppen och nyckelspel­aren Anita Nolsjö.

– MADELENE HÅLLER en bra klass och Anita är en talangfull center som är bra i både anfall och blockspel, säger damcoachen Dick Runesson och fortsätter:

– Det är två nyckelspel­are som vi måste se till att hålla koll på eftersom de bär upp Sollentuna­s anfallsspe­l.

Linköping gör sin andra säsong i högsta ligan och bygger mycket på sin energi.

– Vi måste se till att hålla nere deras energi och återigen fokusera på vårt eget spel, säger Runesson.

I Hylte/halmstad kommer inte Annie Nyberg eller Jona Vigfúsdótt­ir att spela och dessutom står Lilly Topic över matcherna i helgen.

– Annie och Jona är igång och tränar och det ser ljust ut för dem. Lilly står över eftersom hon har en axel som behöver vila, säger Runesson.

HAN HOPPAS PÅ en riktig volleyboll­fest i Örnahallen i Hyltebruk.

– Det är viktiga matcher både för oss och herrarna och jag hoppas att publiken kommer och stöttar oss, säger han.

 ?? Bild: ROGER LARSSON/ARKIV ?? VOLLEYBOLL­FEST. Hylte/halmstads Martina Svensson, Daniele Kovacs de Lima och Camila Silva hoppas kunna studsa tillbaka från förlusten senast och bjuda publiken på en riktig volleyboll­helg i Örnahallen.
Bild: ROGER LARSSON/ARKIV VOLLEYBOLL­FEST. Hylte/halmstads Martina Svensson, Daniele Kovacs de Lima och Camila Silva hoppas kunna studsa tillbaka från förlusten senast och bjuda publiken på en riktig volleyboll­helg i Örnahallen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden