Hallandsposten

Julia bästa svenska – Lynn missade cuten

- LINDA WEINSTOCK lw@hallandspo­sten.se

Efter den andra rundan av Europatour­tävlingen Hero Women’s Indian Open i indiska Gurgaon finns en Ringenässp­elare med i toppen av resultatli­stan.

Efter de 18 första hålen av Europatour­tävlingen Hero Women’s Indian Open spelats låg Ringenässp­elaren Julia Engström på en delad 35:e plats men sju slag upp till täten.

MEN UNDER FREDAGEN fortsatte tävlingen att skörda offer och Engström avancerade i resultatli­stan.

Torsdagens 73-runda, ett slag över par, byttes ut mot en parrunda på 72 slag.

Hon inledde med två raka birdies men slog sedan bogey på hål tre, fyra och fem.

På det åttonde hålet blev det en dubbelboge­y för Engström som, efter ytterligar­e en bogey på hål elva, avslutade de sex sista hålen med fyra birdies.

Det tog Engström till en delad 16:e plats och tillsamman­s med Johanna Gustavsson är hon bästa svenska.

FÖR LYNN CARLSSON blev det en parrunda men de åtta slagen över par från första rundan gjorde att hon knappt missade cuten som drogs vid +7.

Tävlingen leds av Christine Wolf från Österrike som gjorde sin andra 68-runda och ligger på -8.

Tvåa ligger thailändsk­an Pannarat Thanapolbo­onyaras på -4 och som trea ligger norskan Tonje Daffinrud, som ledde efter den första dagen, på -3 efter att hon gått på +3 under andra dagens spel.

 ?? Bild: JARI VÄLITALO/ARKIV ?? KLARADE CUTEN. Julia Engström, Ringenäs GK, gick andra rundan av Europatour­tävlingen Hero Women’s Indian Open på par och ligger på en delad 16:e plats inför fortsättni­ngen.
Bild: JARI VÄLITALO/ARKIV KLARADE CUTEN. Julia Engström, Ringenäs GK, gick andra rundan av Europatour­tävlingen Hero Women’s Indian Open på par och ligger på en delad 16:e plats inför fortsättni­ngen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden