Hallandsposten

A bli så mycket bättre

- SOFIA SUNDSTRÖM/TT ERIKA JOSEFSSON/TT

över. Jag berättar ganska mycket om mig själv, men samtidigt vet jag att jag har tydliga gränser för vad jag kan tänka mig att snacka om, säger Gadd.

FÖR ATT UPPTÄCKA Gadds Gotland tar Linnea Henriksson initiative­t att undersöka öns medeltida arv, med ett lajv i Game of thrones-anda. Men alla var inte lika taggade som popartiste­n på ringbrynjo­r och Jon Snow-utklädnade­r.

– Jag trivdes som fisken i vattnet på medeltidsa­ktiviteten, och det är jättekul varje gång jag tänker på det, hur alla tydligen inte älskade det lika mycket som jag. Jag var i ett rus hela tiden, säger Linnea Henriksson.

Dansbandsk­ungen Christer Sjögren har fått frågan om att medverka i programmet flera gånger tidigare, men det var först nu han valde att tacka ja.

– Nu tror jag att jag blev tillfrågad först av alla. * Tog hem Eurovision Song Contest 1999 med Take me to your heaven. Hon vann även Melodifest­ivalen 2008, och har under karriären släppt nio studioalbu­m, samt varit musikalart­ist. aktiv som programled­are och Släppte i år * sitt 20:e album Röster som artist, ur mörkret. genombrott Hon fick sitt 1993, prisades samma år Grammisgal­an både på hon Rockbjörne­n. och * * Har varit aktuell på den svenska musikscene­n sedan 2010 då hon medverkade i Idol. 2017 hon albumet släppte Linnea Under våren Henriksson. tolkade hon är lik sin Mamma mamma i tillsamman­s Melodifest­ivalen med rapparen som också Stor, medverkar i bättre. Så mycket * Slog igenom med låten Lou Lou 2016, innan dess har han bland annat varit gatumusika­nt. juni Den första släppte han debutalbum­et About you. * Rapparen Stor, eller Ulises Infante Azocar som han egentligen heter, slog igenom med debutalbum­et Nya skolans ledare och tilldelade­s bland annat en grammis i kategorin Årets hiphop/soul

– Ja men jag hade tur, det var en väldigt fin gris. Vi fann varandra fort, det var så hjärtligt och trevligt. Vi var olika, och kom från olika genrer, men det är så det ska vara så att tolkningar­na var något man inte hört, säger Sjögren, som i det första avsnittet får feeling när han tolkar Gadd – och pekar finger mot kameran.

LOUISE HOFFSTEN ÄR sedan många år sjuk i MS, och fick tänka efter några vändor innan hon kunde tacka ja. I programmet går hon med hjälp av en käpp, och sitter ner under spelningar­na.

– Jag vet ju att ur en rent kommersiel­l

”Jag trivdes som fisken i vattnet på medeltidsa­ktiviteten.”

LINNEA HENRIKSSON

synvinkel är det ett av de största program du kan vara med i. Det är klart att jag hade en inre önskan om att vara med, men jag visste inte om jag skulle klara det, säger hon.

– Det gick bra. Men with a little help from my friends skulle jag säga.

UNDER SÄSONGENS SISTA avsnitt får artisterna tolka Monica Zetterlund, och besöks av jazzångers­kans bästa vän Kerstin Bagge.

Så mycket bättre får säsongspre­miär i TV4 i kväll klockan 20.00.

 ??  ?? Debuterade 1987 med albumet Hello! och står bakom klassiker som Bara himlen Do ser på och har Grammisbel­önats in me och you believe Syns just tre gånger. OMG krogshowen nu i den egna Stockholm. i bättre. Det gör även Charlotte Perrelli och Albin Lee Meldau är inte är med på bilden.
Debuterade 1987 med albumet Hello! och står bakom klassiker som Bara himlen Do ser på och har Grammisbel­önats in me och you believe Syns just tre gånger. OMG krogshowen nu i den egna Stockholm. i bättre. Det gör även Charlotte Perrelli och Albin Lee Meldau är inte är med på bilden.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden