Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Femsjö kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Sven Olander, Löjenäs. Som inledning spelade kantor Kristina Lindsten Air av J. S. Bach varefter barnbarnet Colin Hammarberg höll tal. Solisten Anja Lagerqvist spelade gitarr och sjöng I den stora sorgens famn av K. & T. Gärdestad. Officiant var prosten Björn Berggren. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten spelade och sjöng What a wonderful world av G. D. Weis/b. Thiele och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

* I Odensjö kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Ingrid Svensson, Torup. Som inledning spelade kantor Bo Hultsten och trumpetsol­ist Lars-olof Johansson folkmelodi­n Amazing grace. Officiant var komministe­r Susanne Nilsson. I kyrkan tog sonen tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Jesu bleibet meine Freude av J. S. Bach.

* I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Erik Åkesson. Som inledning spelades Amazing grace med Scotland Dragon gards. Matilda Braglin sjöng Jag och min far ackompanje­rad på piano av Sven Engström. Officiant var Ami Sundberg Janåker. Matilda sjöng Martin Eden av B Hughes och som avslutning spelade Sven Engström på orgel Så skimrande var aldrig havet av E Taube. Efter akten hölls minnesstun­d i församling­sgården.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden