Hallandsposten

Julia Engström tappade i Indien

- TT/HP

Julia Engström slutade på en delad 49-placering i Europtourt­ävlingen utanför New Delhi, Indien.

Den 17-åriga Ringenäs-spelaren inledde tävlingen starkt och var bästa svenska efter de två inledande rundorna. Hon klarade cutten och låg på en delad 33-plats inför helgen.

Under de två avslutande rundorna tappade hon dock något. Hon gick båda rundorna på 77 slag vardera, fem slag över par, och slutade därmed 49:a på elva slag över par och totalt 18 slag efter segraren Becky Morgan, Wales.

Bästa svenska blev Carolina Hedwall som spelade upp sig under den avslutande rundan av Europatour­tävlingen i golf utanför New Delhi, Indien, och slutade på en delad andraplats.

29-åringen avslutade med sin bästa runda för veckan och noterades för 68 slag, fyra under par, under slutvarvet. Svenskans totalscore landade på fem under och Hedwall delade andraplats­en med tre ytterligar­e spelare. Becky Morgan, Wales, vann på totalt sju under par, efter en 69-rond under söndagen.

Hedwall har i år noterats för två andraplats­er och en seger på Europatour­en men haft det tuffare i de större tävlingarn­a.

Den andra Ringenäs-spelaren som var med i tävlingen var Lynn Carlsson. Hon missade dock precis cutten och slutade på på 71:a plats.

 ?? Bild: JON OLAV NESVOLD ?? 49:A. Julia Engström tappade något efter sin starka inledning på tävlingen.
Bild: JON OLAV NESVOLD 49:A. Julia Engström tappade något efter sin starka inledning på tävlingen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden