Hallandsposten

FFF föll i tung

FOTBOLL: FALKENBERG MISSADE CHANS ATT SÄKRA UPPFLYTTNI­NG

-

På övertid kom den stora chansen som nog hade inneburit allsvenskt spel 2019. – Jag fick tyvärr byta ben när bollen kom, sa Chisom Egbuchalam.

AFC ESKILSTUNA FALKENBERG­S FF

(1-0)

1 0

Falkenberg­s FF hade mycket svårt att skapa några målchanser, precis som mot Helsingbor­g. Och precis som mot Helsingbor­g (också 0-1) kom den stora kvittering­schansen på övertid.

Då Kalle Söderström, nu Chisom Egbuchulam.

– Jag såg bollens båge och tänkte ta den med ena foten först, men fick byta och tyvärr räckte inte skottet till, sa Chisom.

Han störtade fram på Mergim Lacis fina inlägg men touchen från nära håll gick rakt på Gianluca Curcis fot. Och Kalle Söderström-skottet på returen tog på en Afc-rygg.

– Det är små marginaler, som vi fått med oss tidigare, suckade tränaren Hasse Eklund.

Men två matcher har inneburit två ganska uddlösa Falkenberg­sinsatser.

– Vi möter två bra lag på bortaplan och släpper in första målet. Då är det svårt. Men såklart skulle vi skapat mer, sa Hasse Eklund.

Första halvlek innebar ett markant Fff-övertag.

- Bra att vi gick in med go i laget den här gången och det är positivt att vi är med från början. men tyvärr känns deras ledningsmå­l som en kalldusch.

 ??  ?? SÄNKTE FFF. Hbk-produkten Anel Raskaj, längst till vänster, gjorde matchens enda mål när hans AFC Eskilstuna bese-
SÄNKTE FFF. Hbk-produkten Anel Raskaj, längst till vänster, gjorde matchens enda mål när hans AFC Eskilstuna bese-

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden