Hallandsposten

Hallå där Putte Oscarsson, ny tv-kändis i Halmstad...

- KARIN BERGH kb@hallandspo­sten.se

…som i går var med i premiäravs­nittet av ”Mys bröllop” i Sjuan. Tillsamman­s med sin syster My Feldt ska ha planera ett par goda vänners bröllop i tv. Patrick är till vardags konditor på Feldts bröd och konfekt i Halmstad.

Hur känns det? – Fantastisk­t roligt. Folk har varit så himla snälla, våra följare på sociala medier har gett oss massa beröm. De är så lojala, och säger att de älskade programmet. För mig var ju det här något helt nytt, jag har aldrig stått framför en kamera förut och aldrig haft en mygga på mig.

* Har du fått mersmak på tv-livet nu? – Haha, ja får jag ett lika bra filmteam igen så skulle jag gärna vilja göra något sånt här fler gånger. Absolut!

* Hur var det att spela in tv med din syster? – Hon är en jättestor trygghet för mig, och med tanke på att det här var så nytt för mig så var det verkligen skönt att hon var med. Jag hade inte gjort det utan henne.

* Det blir ytterligar­e sju avsnitt, vad kan vi vänta oss? – Det blir väldigt roligt, och väldigt opretentiö­st. Vi är helt vanliga människor som bara kör på utifrån tanken att ”vad är det värsta som kan hända”?

* Ni håller till mycket i Hishult i programmet, hur känns det? – Jättekul, det är ju där jag har mina djur och där jag växte upp. Som uppvuxen på en bondgård har alltid djur och natur legat mig varmt om hjärtat.

 ?? Bild: CECILIA MÖLLER ??
Bild: CECILIA MÖLLER

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden