Hallandsposten

Hammers vill fortsätta vinna

- POVEL ARWIDSON

Islossning senast mot Vimmerby. Nu ställs Hammers mot ännu ett topplag i Troja-ljungby. – Det gäller att vi inte lämnar något åt slumpen, säger tränare Fredrik Johansson.

Hammers tog säsongens första seger i senaste matchen mot ett av seriens topplag i Vimmerby. Och nu blir inte motståndet lättare, när man möter tabelltvåa­n Troja-ljungby.

– De hade en liten knackig inledning men har sedan dess studsat upp och visat att de ska vara ett topplag. För vår del gäller det att vi tar med mycket av det som var bra senast, när vi gör en väldigt stabil och bra insats, säger Fredrik Johansson.

OCH SEGERN HAR också fått positiv effekt på Halmstadla­get.

– Det blir en boost, och vi har känt bra glädje i laget under träningsve­ckan. Inte bara för att vi vann utan sättet vi gjorde det på.

Till matchen är Ludwig Larsson fortfarand­e borta, efter hjärnskakn­ingen han fick senast. Dessutom har Fredrik Göransson problem med en axel.

Däremot är Niklas Bunnstedt tillgängli­g igen, efter en tids sjukdom.

– ”Bunna” är ju en rutinerad räv, så det är skönt att ha honom tillbaka. Sedan är det tråkigt att vi tappar några andra spelare, men vi har ersättare för dem. Hur ska ni göra för att kunna störa Troja?

– Inge ge dem tid. De kommer spela med hög fart och då får vi svara med samma mynt, och åka lika mycket skridskor.

 ?? Bild: JARI VÄLITALO ?? TILLBAKA. Niklas Bunnstedt är redo för spel mot Troja.
Bild: JARI VÄLITALO TILLBAKA. Niklas Bunnstedt är redo för spel mot Troja.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden