INNEBANDY: HALMSTAD ÅKTE PÅ STJÄRNSMÄL­L PÅ HEMMAPLAN

-

HALMSTADS IBK WARBERG IBF

(0–2, 2–5, 2–3)

4 10

Halmstad inledde matchen mot Warberg minst lika bra som sina motståndar­e. Det skapades en hel del chanser men det närmaste Halmstadla­get kom ett mål var att pricka stolpen bakom Warbergsmå­lvakten Marcus Alfredsson.

Istället skickade Jesper Larsson in 1–0 till Warberg i spel fem mot fyra när Halmstads Jacob Josefsson satt på botbänken.

STRAX INNAN PAUSVILAN kom också 2–0 till gästerna när Joel Birgersson tryckte in bollen i mål.

Halmstad fortsatte att trumma på i inledninge­n av andra perioden som blev en händelseri­k historia.

Sex minuter in i perioden hade nämligen fyra mål tillkommit på resultatta­vlan.

0–3 i spel fyra mot fem för Warberg genom Daniel Gunnarsson.

1–3-reducering i powerplay genom Linus Molin.

1–4 till Warberg genom Joel Birgersson och 2–4 genom Jacob Gidmark.

Men sedan rasade allt för hemmalaget.

Halmstad hade ingen bra dag på jobbet mot Warberg. – Det här var ingen rolig historia, det tåls att säga, säger Francisco Haraldsson, tränare i Halmstads IBK.

– VI HAR BRA FLOW i början av matchen och en bit in i andra där vi känner att vi är med. Sedan rasar det och det känns som att vi tappar huvudena, säger Haraldsson.

Han fick se Warberg springa ifrån till 7–2 innan perioden var till ända efter mål av Daniel Gunnarsson, Joel Birgersson, efter nytt mål i spel fyra mot fem och Axel Körberg i powerplay.

Inför tredje kom spelare och le-

??  ?? PÅ FALL. Warberg lyckades få Halmstads IBK på fall i hallandsde­rbyt i Halmstad Arena. Halmstadsp­elarna mäktade med fyra mål medan gästande Warberg slog