Hallandsposten

Fyra snabba m

FUTSAL: RAS EFTER PAUSEN LEDDE TILL NY FÖRLUST I SFL

-

Halmstads BK får leta vidare efter sin första seger i Svenska Futsalliga­n (SFL). Trots en 3–2-ledning i slutet av första halvlek blev det stryk med 5–8 (3–3) hemma mot Torslanda IK.

HBK TORSLANDA 5 8

– Det är lite billiga mål där i andra halvlek. På fem minuter är matchen helt körd. Det är lite för enkla misstag samtidigt som de är bra på det de gör, att ligga lågt och kontra, säger vingen Daniel Radovanovi­c, en av två tvåmålssky­ttar i HBK.

Torslanda gjorde fyra mål mellan tredje och åttonde minuten i andra akten fram till 7–3 och det knäckte nyuppflytt­ade HBK, som därmed åkte på sin fjärde förlust på de fem första omgångarna.

ÄNDÅ SÅG DET lovande ut för hemmalaget i första halvlek, då mål av Besart Zeqiri och Daniel Radovanovi­c samt ett självmål vände Torslandas tidiga 1–0-ledning till 3–2 i Hbk-fördel efter 18 minuter.

– Första halvlek är helt okej. Det är lite bolltempo som kunde ha varit lite högre, för vi såg att när vi hade tålamod och satte fart på bollen så hotade vi dem ganska hårt, säger Bollklubbe­ns tränare Per Lunnebjer.

Daniel Radovanovi­c var bara ett skott i stolpens insida ifrån att även göra 4–3 – men i stället gick Torslanda direkt upp kvitterade till 3–3 före pausen.

I BÖRJAN AV andra halvlek kändes en chansrik match helt öppen. Men sedan kom Torslandas målexplosi-

 ??  ?? VILLE SIG INTE. Nya pivoten Besart Zeqiri (till höger) gjorde två mål för HBK mot Torslanda i Svenska Futsalliga­n, men
VILLE SIG INTE. Nya pivoten Besart Zeqiri (till höger) gjorde två mål för HBK mot Torslanda i Svenska Futsalliga­n, men

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden