Hallandsposten

Ål sänkte HBK

- CARL FREDRIK JOHANSSON cfj@hallandspo­sten.se 010-471 51 31

”Det är lite billiga mål där i andra halvlek. På fem minuter är matchen helt körd. Det är lite för enkla misstag samtidigt som de är bra på det de gör, att ligga lågt och kontra.” DANIEL RADOVANOVI­C

tvåmålssky­tt i HBK

on. Göteborgar­na gör sin tredje säsong på inomhusfot­bollens högsta nivå och var lite vassare, lite starkare och lite smartare.

Per Lunnebjer var inte nöjd med vad han såg från bänken:

– Det är det vi pratar om hela tiden: att vi måste göra jobbet hela vägen. Men vi fuskar den där sista metern i deras omställnin­gar. Vi tror att vi har koll, men gör inte sista metern och det håller inte på den här nivån. Det känns lite surt, säger Hbk-tränaren.

BESART ZEQIRI (4–7) och Daniel Radovanovi­c (5–8) pustsade förlustsif­frorna, men Torslanda höll undan till sin andra raka seger.

HBK spelade hemma för första gången i nya hemvisten Halmstad arena. Men det krävs en hel del byggstenar till för att arenan ska bli en äkta hemmaborg.

DANIEL RADOVANOVI­C GÖR ändå tummen upp för Sfl-erfarenhet­erna så här långt:

– Det är kul. Det är högre tempo och bättre kvalitet på alla spelare. Det blir tufft, men vi är här för att stanna kvar, säger Hbk-profilen och fortsätter:

– Vi känner att vi hänger med i tempot och allting, men det är det lilla sista som gör att de andra lagen, som är mer rutinerade, vinner. Men vi är här för att lära oss och förhoppnin­gsvis kommer trepoängar­na snart.

 ?? Bild: JARI VÄLITALO ?? det blev en ny förlust för nykomlinga­rna från Halmstad med 5–8.
Bild: JARI VÄLITALO det blev en ny förlust för nykomlinga­rna från Halmstad med 5–8.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden