Hallandsposten

Begravning­ar

-

I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för

Stig Jönsson, Laholm. Officiant var komministe­r Anne Westin. Som inlednings­musik spelade kyrkomusik­er Anneli Segerstedt den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Roger Hansson sjöng såsom solosång Jag har hört om en stad av L. Lithell. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelade Roger gitarr och munspel och sjöng Strövtåg i hembygden av G. Fröding/mando Diao till pianoackom­panjemang av Anneli. Som avslutning spelade Anneli Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

I S:ta Katarina kapell har det hållits begravning­sgudstjäns­t för Nils-olof Lundbäck, Halmstad. Efter klockringn­ingen spelade kantor Cecilia Sandgren på orgel Air av J. S. Bach varefter Kärleksvis­an med Sarah Dawn Finer spelades upp. Under avskedet spelades Did I tell you med Jerry Williams upp. Officiant var komministe­r Susan Tronsson. Stand by me med Jerry Williams spelades upp och som avslutning spelade Cecilia Sandgren Tröstevisa av Benny Andersson på piano.

I S:ta Katarina kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Håkan Lundh, Halmstad. Som inledning spelades Shenandoah med Jan Lindblad varefter Ulf Blennerud på sång och Ingvar Petersson på piano framförde Jag är främling av C. O. Rosenius. Officiant var kyrkoherde Anna-maria Carlwe. Amazing grace med Nana Mouskouri spelades. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Jag har hört om en stad av L. Lithell. Gudstjänst­en avslutades med att We´ll meet again med Johnny Cash spelades.

I Veinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för

Berit Nilsson, Laholm. Som inlednings­musik spelade organisten Gunnar Nilsson på orgel, Där rosor aldrig dör – Gosztonyi. Präst var komministe­r Fabian Åström. Innan avskedet så sjöng Viktoria Frick, En ton från himlen – G. Strandsjö. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl och under tiden så spelade Gunnar på piano ljus musik. Efter avskedet så sjöng Viktoria, Hallelujha – L. Cohen, Gunnar spelade piano till Viktorias solosånger. Som avslutning­smusik spelade organisten Gunnar på piano, O store Gud – C. Boberg. Kistan bars ut under klockringn­ing till begravning­sbilen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden