Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Våxtorps församling­shem har en borgerlig begravning­sceremoni för Jörgen Kristianss­on hållits. Som inlednings­musik spelades You are my Sunshine med J. Cash. Officiant var Malin Olsson som hälsade alla varmt välkomna och därefter läste betraktels­en Vad är döden? och dikten Vi vet att vinden ska susa. Vi lyssnade på Öppna landskap med U. Lundell och Malin läste livsberätt­elsen kring Jörgens liv samt höll överlåtels­e. Psalm 249 sjöngs varefter Fader vår lästes tillsamman­s. Familjen tog vid kistan ett sista farväl till tonerna av Yiruma. Malin läste dikten Allt vad du lidit och ceremonin avslutades med I Walk the Line med J. Cash.

I Skummeslöv­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t för Maj Nilsson, Skummeslöv hållits. Begravning­sgudstjäns­ten inleddes med att kyrkomusik­er Anneli Segerstedt på orgeln spelade Largo av A. Vivaldi. Därefter sjöng solisten Malin Olsson Sommarens sista ros. Griftetal och överlåtels­e hölls av komministe­r Anne Westin. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng Malin Änglamark av E. Taube. Som avslutning­smusik spelade Anneli på orgeln Bön av J. Leijon.

I Harplinge kyrka har det hållits begravning­sgudstjäns­t för Iris Wessberg. Gudstjänst­en inleddes med att Juninatt med Sven-ingvars spelades på ljudanlägg­ningen. Officiant var Peder Jarnevall. Därefter spelade och sjöng solisten Kenneth Karlsson Jag har hört om en stad av L. Lithell. Som utgångsmus­ik spelades Ljuset av B. Afzelius från ljudanlägg­ning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden