Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Unnaryds församling­shem har hållits en begravning­sakt för Ann-marie Andersson, Unnaryd. Som inledning spelades genom ljudanlägg­ning Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad. Officiant var Mikael Lindén. Vid båren tog de närmaste ett sista farväl. Som avslutning spelades genom ljudanlägg­ning Ännu doftar kärlek med Marie Fredriksso­n.

I Steninge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits i stillhet för Karl Gustavsson Oskarström. Officiant var kyrkoherde emeritus Bo Wallén och för musiken svarade kantor Eva Persson.

I Färgaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Lisbet Haglund, Hyltebruk. Som inledning spelades genom ljudanlägg­ning Only you med The Platters. Officiant var prosten Björn Berggren. Genom ljudanlägg­ning spelades Unchained melodi med Righteous Brothers. Som avslutning i kyrkan spelades genom ljudanlägg­ning Can’t help falling in love med Elvis Presley. Vid urngraven tog de närmaste ett sista farväl.

I Torups församling­shem har hållits en begravning­sakt för Göran Håkansson, Röshult. Som inledning spelades Håll mitt hjärta med Björn Skifs genom ljudanlägg­ning. Officiant var Mikael Lindén. Genom ljudanlägg­ning spelades Thula Sana med Carola Häggqvist. Vid Görans bår tog makan och barnen med familjer tillsamman­s med syskon, övrig släkt och vänner ett sista farväl. Genom ljudanlägg­ningen spelades Jag och min far med Magnus Uggla. Efter avslutning­sord spelades allra sist Man i byrån med Lill Lindfors.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden