Hallandsposten

Varberg tog inte chansen trots Krezics drömmål

En kandidat till årets mål. Men i slutändan fick inte Daniel Krezic jubla. – Just nu känns det som en förlust, speciellt med sådana här chanser och hur det lades upp för oss, sa Krezic efter matchen.

- Martin Örtegren 010-471 52 45

Det kändes som den andra halvleken knappt hade börjat. Brommapojk­arna kom i en snabb omställnin­g på sin högerkant, men Bois stoppade upp anfallet och vände. Bollen hamnade hos Daniel Krezic som avancerade längs kanten, vek in och knäppte till ett par meter utanför straffområ­dets hörn.

– Jag bara drar på och det är en drömträff. Det är gött att göra mål, men tråkigt att det inte räckte¨, sa Krezic, som målade mot BP i våras.

– Det var kanske sist jag gjorde mål, haha. Det var ett vänstersko­tt jag sköt ner i marken.

Men koncentrat­ionen och fokuset var för en stund någon annanstans än på Grimsta IP när Philip Hellquist

tämligen enkelt kunde ta sig förbi två Boisare, spela in till en fri Dusan Jajic som bredsidade in kvittering­en. August Strömberg var på skottet med foten, men lyckades inte styra bort den. Därefter hade Bois ett par lägen som kunde ha resulterat i att champagnen flödade och guldhattar­na åkte på.

– Vi är tillräckli­gt bra för att avgöra, men denna gången ville det sig inte. Det är två lag som går för vinst. Sedan handlar det mycket om nerver. Det känns lite stressat stora delar av matchen och när lägena kommer är det lite spänt. Man vill så gärna göra mål och avgöra, sa Krezic som tillsamman­s med de övriga Boisarna fick reda på HBK:S 3–2seger innan uppvärmnin­gen.

– Det blev väldigt taggat när vi fick reda på det. Men i dag räckte det inte.

Lagkamrate­n Hampus Zackrisson var inne på samma spår, att den där sista skärpan saknades.

– Det lilla problemet vi haft under året är att få in bollen i vissa lägen. Vi har lägen att spela ut den eller rätt spelare, men istället gör vi det lite svårare. I stundens hetta kanske man inte ser den fria gubben, sa ”Zacke”.

Delvis fick Nahom Girmai skottläge i höjd med straffpunk­ten, men skottet med högerfoten träffade inte målet. Delvis hade Anton Liljenbäck läge att sätta segermålet. Han fick bollen efter en hörna, men skottet gick i burgaveln och ett andra måljubel uteblev.

– Det var lite antiklimax. Men det är en match kvar. Vi vet om att Superettan spelas i 30 omgångar. Vinner Mjällby kan båda gå för kryss. Det är bara att ladda om. Nu ska vi ha en träningsve­cka där vi ska hålla kropparna i trim och så avgör vi hemma. Jag är säker på att vi löser det, avslutade Boisbacken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden