Hallandsposten

Min hemlighet bakom en snabb och skärpt hjärna!

-

I en ålder av 81 år kände Bertil Englund att koncentrat­ionen och minnet inte alltid ”hängde med”. Remital var just det som behövdes: Växtextrak­t som stödjer den mentala prestation­sförmågan.

Bertil är före detta elitgymnas­t och skidåkare och har under många år rest landet runt som entertaine­r och sångare. Han har också medverkat i flera filmer och i Melodifest­ivalen.

Han är oförskämd fräsch och man ska vara snabb för att hänga med när Bertil berättar om allt han har på gång.

- När jag är ute som artist och sjunger och underhålle­r folk, då är det viktigt att skallen fungerar så jag kan mina texter och allting, säger Bertil.

Bertil kände hur minnet, reaktionsf­örmågan och den mentala fokusen gradvis, men helt naturligt förändrade­s med åldern.

Han bestämde sig för att söka efter en lösning och hade tur:

- Jag fick ju tipset av en kamrat som hade provat Remital med olika växter, bland annat ginseng. Och jag måste verkligen säga att jag är såld, berättar Bertil.

- Jag har både min hemsida och Facebook och nu har jag glädje av min dator på ett helt annat sätt. Och nu när jag står inför publiken känns det tryggt att veta att jag har gjort allt vad jag kan för att prestera maximalt, säger den färgstarka entertaine­rn. - Jag rekommende­rar Remital för att den innehåller ingrediens­er som i alla fall hjälper mig och några till som jag har pratat med. Så prova Remital, avslutar Bertil Englund.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden