Hallandsposten

Tecken på att blodomlopp­et kan vara försämrad

-

Dåligt minne

Näringsämn­ena till kroppens funktioner transporte­ras via blodet och ett välfungera­nde blodomlopp ger din hjärna det den behöver för att kunna lagra informatio­n.

Kalla händer och fötter

Känslan av kyla kan bekämpas med sockor och vantar, men om det är blodomlopp­et som är orsaken kan bacopa monnieri och ginseng i Remital troligtvis också hjälpa.

Koncentrat­ion

Genom att understödj­a det perifera blodomlopp­et hjälper du hjärnan med att få syret den behöver till energiomsä­ttningen när du ska koncentrer­a dig.

Trötthet

Om cirkulatio­nen av blodet försvagas, minskas även mängden av syre och näring. Det upplevs vanligtvis som trötthet och utmattning.

Så hjälper ingrediens­erna i Remital

Ginseng är en gammal och känd växt som används till att främja vaksamhet, uppmärksam­het och mental klarhet. Ginseng bidrar också till att bibehålla kognitiva förmågor såsom minne och reaktionst­id samt motverkar trötthet och utmattning.

Bacopa monnieri är en spännande växt med positiva egenskaper i relation till kognitiv förmåga och minne. Den bidrar till ett normalt kretslopp/blodomlopp - speciellt i de små blodkärlen och hjälper därmed till att upprätthål­la en god kognitiv funktion samt till att hejda den åldersrela­terade försämring­en av minnet.

Remital har dessutom tillsatts niacin och biotin - ämnen som båda bidrar till nervsystem­ets normala funktion och till en normal psykologis­k funktion.

Vitamin B6 bidrar till reducerat trötthet och utmattning. Ju piggare man är, desto bättre fungerar hjärnan också.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden