Hallandsposten

Julstämnin­g på Teatern med gänget i ”Christmas Night”

Teatern var slutsåld när ”Christmas Night” besökte Halmstad. I går stod inga mindre än Tommy Nilsson, Wiktoria, John Lundvik och Elisa Lindström på scen. Och vilken julstämnin­g det blev.

- Sara Öster so@hallandspo­sten.se 010-471 51 23

Gänget kom till Halmstad på onsdag eftermidda­g och bara ett par timmar senare stod de på scen inför en fullsatt Teater.

HP fick en stund med Elisa Lindström innan showen drog i gång:

– Det känns jätterolig­t att vara här, och i år blir det både högt och lågt. Publiken får ta del av de stillsamma och fina jullåtarna samtidigt som det blir showigt, säger hon.

Elisa Lindström som vann ”Let’s

Dance” 2016 avslöjar att det blir ett och annat danssteg under föreställn­ingen.

– Jag tar med mig mycket från ”Let’s dance”, och det blir en snurr med John på scen, säger hon och skrattar.

” Jag ser fram emot att höra John Lundvik. Han är verkligen bra.

anna-greta Håkansson

”Christmas Night” har varit en jultraditi­on sedan 2013. Artister som Molly Sandén, Peter Jöback och Magnus Carlsson har tidigare varit med. Nu är alltså John Lundvik och Wiktoria med Tommy Nilsson och Elisa Lindström på banan.

– Förra året blev det mycket av de svenska traditions­enliga jullåtarna. Vi har kvar det, men sjunger även en hel del amerikansk­a klassiker.

Artisterna sjunger både själva, men också tillsamman­s.

– Jag älskar sista numret, då är vi alla fyra på scen och vi stämmer väldigt bra överens med varandra, säger Elisa Lindström.

Några som var på plats på Teatern för att få julstämnin­g var Ulla Karlsson, Anna-greta Håkansson, Jörgen Håkansson och Ulrika Håkansson. Alla från Våxtorp.

– Vi gav det här till svärmor och mamma. Vi hoppas att det blir en fin kväll med julstämnin­g, säger Ulrika Håkansson och Anna-greta tar vid:

– Jag ser fram emot att höra John Lundvik. Han är verkligen bra.

Fler var på plats. Susanne Liljeholm Hjelm och Lars Hjelm, från Ljungby, var taggade inför kvällen.

– Vi gifte oss för ett par månader sedan och då fick vi det här i bröllopspr­esent. Det ska bli jätterolig­t, säger Susanne.

 ?? Bild: Jari Välitalo ?? tommy nilsson, elisa Lindström, Wiktoria och John Lundvik hade det mysigt i soffan. I går sjöng de på Halmstads teater, som var fullsatt.
Bild: Jari Välitalo tommy nilsson, elisa Lindström, Wiktoria och John Lundvik hade det mysigt i soffan. I går sjöng de på Halmstads teater, som var fullsatt.
 ??  ?? Ulla Karlsson, anna-greta Håkansson, Jörgen Håkansson och Ulrika Håkansson. alla från våxtorp.
Ulla Karlsson, anna-greta Håkansson, Jörgen Håkansson och Ulrika Håkansson. alla från våxtorp.
 ??  ?? John Lundvik och elisa Lindström sjöng ihop.
John Lundvik och elisa Lindström sjöng ihop.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden