Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Breareds kyrka har begravning­sgudstjäns­t i stillhet hållits för Kjell Håkansson, Ryaberg. Officiant var komministe­r Martin Bengtsson och för musiken svarade kantor Ann Möllerströ­m.

I Färgaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gull-brith ”Gullan” Kristoffer­sson, Torup. Som inledning spelade kantor Regina Burton folkmelodi­n Amazing grace varefter Vi skall ses igen av M. Järlestran­d spelades genom ljudanlägg­ning med SALT. Officiant var kyrkoherde Bo Lindbladh. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten Regina Burton sjöng Där rosor aldrig dör och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

I S:ta Anna kapell har begravning­sakt ägt rum för Raimo Nygrén. Officiant var Inger Larsson.

I S:ta Anna kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Maia Olsson, Getinge. Musik som spelades var Millioner rosor med Arja Saijonmaa, You raise me up med Josh Groban, Can’t help falling in love med Sahra Golebiowsk­i Olsson och Bridge over troubled water med Elvis Presley. Officiant var Håkan Benskiöld.

I S:ta Katarina kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Tina Segerdahl, Halmstad. Musik som spelades var Enjoy the silence med Depeche Mode, Never let go med Florence + The Machine, Home med Depeche Mode, En stund på jorden med Laleh och Vi har bara varandra med Thomas Di Leva. Officiant var Håkan Benskiöld.

I Slättåkra kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Allan Svensson Kullagård. Akten inleddes med att kantor Helena Palm spelade Så skimrande var aldrig havet av Taube. Officiant var komministe­r Johannes Bäckman. Vid båren tog familjen samt övrig släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning spelades Tröstevisa av B. Andersson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden