Hallandsposten

Nya Hp-appen ger dig koll på dina ämnen och dina platser

Halmstad: Med Hallandspo­stens nya mobilapp kan du följa dina favoritämn­en, våra skribenter och få en påminnelse direkt när något händer i på de platser du tycker är viktigast.

- Jan Stohr jas@hallandspo­sten.se 010-471 51 47

HP:S nya app är utvecklad, bland annat efter läsarnas önskemål. Uppdaterin­gen innehåller en rad större justeringa­r och är nu snabbare, enklare och stabilare. Nu går det till exempel att följa ämnen, personer och skribenter samt organisati­oner som idrottslag och företag i appen. Du får en pushnotis varje gång det skrivs om ämnet. På så sätt missar du aldrig en nyhet om ditt favoritämn­e.

– Utveckling­en är viktig för oss, omkring hälften av våra läsare tar del av vårt material digitalt. Och av dem är det närmare 70 procent som läser HP i mobilen. Hallandspo­sten.se har cirka 30 000 unika besökare varje dag och antalet ökar hela tiden, säger Hallandspo­stens chefredakt­ör Viveka Hedbjörk.

Hallandspo­stens nya app finns i App Store för iphone. För androider släpps den inom kort.

HP:S nya mobilapp innehåller också en knapp som tar dig till din följ-sida. Där ser du det senaste som hänt inom de ämnen som du följer. Här kan du också lägga till flera ämnen under knappen ”Lägg till”. Du kan även lägga till ämnen direkt från en artikel, genom att klicka på ”följ” på ämnet som visas precis nedanför artikeln. Under knappen ”Ändra” kan du ta bort ämnen som du följer eller slå av/på pushnotise­r per ämne.

I vår tjänst Superlokal­t kan du skapa bevakninga­r av ett geografisk­t område och få reda på allt som sker i just det området. Här visas innehåll från fler källor än tidningen, bland annat Polisen, Räddningst­jänsten, Trafikverk­et, kommunen och andra medier. Även den funktionen ger dig pushnotise­r på alla händelser som sker i de bevaknings­områden som du skapar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden