Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Snöstorps kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Anna Axelsson, Danshult, Unnaryd. Som inledning spelade musikdirek­tör Göran Persson Ave Maria av F. Schubert varefter solisten Pia Andersson sjöng Där rosor aldrig dör. Officiant var komministe­r Jonas Kennerö. Solisten sjöng Var jag går i skogar, berg och dalar av C. O. Rosenius och som avslutning i kyrkan spelade musikdirek­tören Caruso av L. Dalla. Vid graven tog maken och sönerna med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl.

I Steninge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Marie Johansson, Getinge. Som inledning spelade organist Eva Persson Una Mattina av L. Einaudi. Låtar som Marie själv spelat in, spelades upp och var Will you still love me tomorrow av C.king samt Tears in heaven av E. Clapton. Övriga låtar som spelades upp var God gave me you med Frijid Pink. Som avslutning spelade organisten Tears in heaven av E. Clapton. Officiant var kyrkoherde Peder Jarnvall. Efter gemensam gång ner till graven togs avskedet vid graven av släkt, familj och vänner.

I Torups kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Karlaxel ”Acke” Nilsson, Brännögård. Som inledning spelade kantor Maria Elisson Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Officiant var kyrkoherde Per Warnholtz. Vid båren tog de närmaste ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Våren av E. Grieg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden