Hallandsposten

Krister Classons hyllade Beatles-shower får vänta

Krister Classon tvingas nu flytta fram även höstens inbokade datum för sin hyllade Beatlesför­eställning. Osäkerhete­n kring pandemin gör att alla spelningar flyttas fram till nästa år.

- Mårten Samuelson

I mars kunde tidningen meddela att ett dussintal spelningar i Sydsverige i vår ställdes in (bland annat i Källsjö, Ullared, Vessigebro) och att man letade efter nya datum i höst. Då var även sex föreställn­ingar inbokade i Falkenberg­s Stadsteate­r. Men nu meddelas att samtliga höstens spelningar flyttas fram till nästa år (de flesta är utsålda).

– Även om det skulle komma besked om att vi får ha 500 personer så tror jag att många är oroliga och skulle kanske tveka att gå. Det känns inte som att det skulle bli några goa spelningar. Halva grejen är ju att gå ner och prata med folk som kanske upplevt Beatles live. Det är hur kul som helst och känns helt fel att inte kunna göra det, säger Krister Classon.

– Men många i vår publik har ju kommit upp i riskåldern och jag tror att vi behöver få fram ett vaccin innan folk kan slappna av. Så känner jag själv och tar det här med restriktio­nerna på allvar.

Vad har du själv gjort denna udda sommar?

– Vi brukar inte resa så mycket så det har inte gjort någon större skillnad. Har vänner i Dalarna som vi brukar hälsa på. Men det har inte blivit av i år. Jag har mest varit i Fegen och Falkenberg och umgåtts med barn och barnbarn. Vi har ytterligar­e ett barnbarn på gång. Vad gäller för dem som köpt biljetter till höstens Beatlesspe­lningar?

– De som vill kan få pengarna tillbaks och vänder sig då dit man köpt biljettern­a. Eller behåller biljettern­a som gäller på samma datum nästa år.

 ?? Bild: Martin Erlandsson ?? Krister Classons Beatlessho­w har gjort stor succé.
Bild: Martin Erlandsson Krister Classons Beatlessho­w har gjort stor succé.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden