Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Mariakyrka­n har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Astrid Titti Hallin, Trönninge. Gudstjänst­en inleddes med att organist Margaretha Lööf spelade Gammal Fäbodpsalm av O. Lindgren. Därefter sjöng Joel Hallin till pianoackom­panjemang av Petter Hallin Cirkus av C. Kjellson. Officiant var Allan Svensson som under begravning­sakten framförde Jag har en vän av M. Gustin till eget gitarracko­mpanjemang. Efter att den närmaste familjen tagit avsked vid kistan sjöng Nina Widegren Ljuset av B. Afzelius. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Tröstevisa av B. Andersson.

I Enslövs kyrka har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Stig Blockgren, Sennan. Gudstjänst­en inleddes med att organist Birgitta Eliasson spelade Anthem av B. Andersson/b. Ulvaeus. Därefter sjöng Nina Widegren Den jag kunde va av M. Wiehe. Officiant var Thomas Andersson. Under begravning­sakten sjöng solisten Du är alltid en del utav mig av L. Berghagen. Efter att familj, släkt och vänner tagit farväl vid kistan framförde Nina Stad i ljus av P. Bäckman. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Tröstevisa av B. Andersson.

I Harplinge kyrka har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Boris Bengtsson, Gullbrands­torp. Gudstjänst­en inleddes med att organist Eva Persson spelade Folkmelodi­n

Amazing grace. Därefter sjöng Nina Widegren Jag har hört om en stad av L. Lithell. Officiant var Jörgen Pettersson. Under begravning­sakten framförde solisten Du är alltid en del utav mig av L. Berghagen. Efter att familj och släkt tagit ett sista farväl vid kistan avlutades gudstjänst­en med att man lyssnade till Strövtåg i hembygden med Mando Diao.

I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Birgit Håkansson, Halmstad. Som inledning spelade organist Akiko Watanabe Air av J. S. Bach. Gyllne morgon med Christer Sjögren spelades upp efter griftetale­t. Officiant var komministe­r Dan Hagung. Avsked togs i kyrkan av familj, släkt och vänner. Som avslutning spelades Tusen bitar med Björn Afzelius, samt Aldrig ska jag sluta älska dig med Jonas Gardell.

I Söndrums kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Christer Renghammar, Stenhugger­iet. Som inledning spelade organist Akiko Watanabe Anthem ur Chess av B. Ulvaeus/b. Andersson varefter Nina Widegren sjöng I love you because av L. Payne och Du är för alltid en del utav mig av L. Berghagen/l. Holm. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Sträck ut din hand av L. Berghagen. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade We’ll meet again av R. Parker/h. Charles.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden