Hallandsposten

Begravning­ar

-

I S:ta Katarina kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Torbjörn Ljunggren, Halmstad. Musik som spelades var The third man theme av Anton Karas, Peer Gynt suite no1 av Edvard Grieg, Omkring tiggarn från Luossa med Hootenanny Singers, Here’s to you av Ennio Morricone och An der schönen blauen Donau av Johann Straus II. Officiant var Håkan Benskiöld.

I Getinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Marianne Nilsson, Getinge. Akten inleddes med att kantor Elvira Tufvesson spelade Tröstevisa av B. Andersson på orgel, därefter sjöng Rebecka Samdell Var jag går i skogar, berg och dalar av C. O. Rosenius. Officiant var komministe­r Johannes Bäckman. Vid båren tog barnen samt övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad och som avslutning spelades Koppången av P. E. Moraeus.

I St:a Katarina kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits i stillhet för Aldine Bengtsson, Särdal. Officiant var kyrkoherde emeritus Anders Björberg och för musiken svarade kantor Ingvar Petersson.

I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Sture Schill, Haverdal. Som inledning spelade kantorn Eva Persson på piano och sjöng Där rosor aldrig dör av J. Osborn. Officiant var kyrkoherde Peder Jarnvall. Misty med Errol Garner spelades. Avsked tog av de närmast vid kistan. Som avslutning spelades My way med Frank Sinatra.

I S:t Olofs kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Thomas Ekberg, Halmstad. Som inledning spelade organist Akiko Watanabe ”Bridge over troubled water” av A. Garfunkel. Låten ”Säng av rosor” av Darin spelades upp. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades ”You’ll be in my heart” med P. Collins.

I St:a Katarina kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Siv Ingert Carlsson, Halmstad. Akten inleddes med att kantor Ann-catrin Björnberg spelade Air av Bach på orgel. Officiant var komministe­r Susan Tronson. Vid båren tog sonen med familj samt övrig släkt och vänner ett sista farväl. Från musikanläg­gning spelades The Swan av Camille Saint-saens och som avslutning spelades Tröstevisa av B. Andersson.

I Snöstorps kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Linnéa Svensson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Göran Persson Tröstevisa av B. Andersson varefter Mattias Enn sjöng Jag har hört om en stad av L. Lithell och Drömmens skepp av B. Setterlind. Officiant var komministe­r Jonas Kennerö. Solisten sjöng Tid att ta farväl av M. Enn. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden