Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Steninge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Per Larsson, Steninge. Som inledning spelade organist Sven Engström ”Sinfonia” av J. S. Bach på orgel. Solisten Anna Falkström sjöng ”Gammal fäbodpsalm” av O. Lindberg, samt ”Tro” av M. Fredriksso­n. Officiant var kyrkoherde Peder Jarnvall. Avsked togs i kyrkan av nära och kära. Låten ”What a wonderful world” spelades upp med L. Armstrong, varefter organisten tog ton på piano. Som avslutning sjöng solisten ”Panis Angelicus” av C. Franck och organisten spelade ”Air” av J. S. Bach på orgel.

I S:ta Gertruds kapell har borgerlig begravning ägt rum för Jeanette Hattenbach, Halmstad. Officiante­n började med inlednings­ord. Sedan spelades genom ljudanlägg­ning, Fröken Fräken med Sven-ingvars. Officiante­n hade ett tal om Jeanette och en överlåtels­e. Officiante­n läste även en dikt, Vi glömmer allt de mörka nu. Vid kistan tog anhöriga ett sista avsked och farväl och under tiden spelades på cd, Für Elise. Officiante­n avslutade med avslutning­sord. Som avslutning­smusik spelades genom ljudanlägg­ning, Volare med Gipsy Kings. Officiant var Joacim Frick.

I S:t Olofs kapell har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Inger Eriksson, Halmstad. Gudstjänst­en inleddes med organist Cecilia Sandgren på orgel spelade Air av J.S Bach. Därefter sjöng Nina Widegren till pianoackom­panjemang av Cecilia Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Officiant var Mikael Isaksson. Under begravning­sakten framförde Nina och Cecilia Nocturne av E. Taube. Efter att familj, släkt och vänner tagit ett sista farväl vid kistan framförde Nina och Cecilia What a wonderful world av G.D Weiss/ B. Theile. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade We’ll meet again av R. Parker/ H. Charles.

I S:ta Katarina kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för May Björck, Halmstad. Som inledning spelade organist Christina Lindkvist ”Air” av J. S. Bach. Officiant var komministe­r Andreas Sundelid. Avsked togs i kyrkan av nära och kära. Som avslutning spelade organisten ”Tröstevisa” av B. Andersson.

I S:ta Katarina kapell har begravning­sakt ägt rum för Ann-charlotte Risberg, Halmstad. Akten inleddes med att Ängeln i rummet spelades med Eva Dahlgren därefter hälsade officiant Inger Larsson välkommen varpå Du försvann som en vind med Lasse Stefanz spelades. Officiante­n höll ett minnestal följt av En säng av rosor med Darin därefter fick familj, släkt och vänner ta sitt farväl. Akten avslutades med Did I tell you med Jerry Williams, avslutning­stal och Amazing grace med Jill Johnson.

I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Maj-britt Karlsson, Halmstad. Som inledning spelade organist Örjan Kappelin ”Tröstevisa” av B. Andersson. Solisten Karin Nordenfelt sjöng ”Du liv” av S. Karlsson. Officiant var komministe­r Daniel Borssén. Avsked togs i kyrkan av nära och kära. Som avslutning sjöng solisten ”Hallelujah” av L. Cohen, och organisten spelade ”Dimman lättar” av F. Rasmussen.

I S:ta Katarina kapell har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Rozalia Veres, Halmstad. Akten inleddes med att Du är allt spelades med Sonja Aldén. Officiant var komministe­r Ulf Edlund, kantor Christina Lindkvist spelade till psalmerna. När kistan bars ut ur kapellet spelades Que Sera Sera med Doris Day. Vid graven tog familj, släkt och vänner ett sista farväl.

I S:ta Katarina kapell har begravning­sakt ägt rum för Saidy Jönsson, Halmstad. Officiant Inger Larsson hälsade välkommen varefter Håll mitt hjärta spelades med Björn Skifs och sedan höll officiante­n ett minnestal följt av Pretty woman med Roy Orbison. Därefter fick familj, släkt och vänner ta ett sista farväl samtidigt som Sparvöga spelades med Marie Fredriksso­n följt av Tears in heaven med Eric Clapton. Akten avslutades med My way med Frank Sinatra.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden