Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Eva Maria Magnusson, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Stefan Wikrén spelade Koppången av P – E. Moraeus på orgel samt Älskliga blommor små av E. Taube. Präst var Anna-maria Carlwe. Vid båren tog syskon, släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning sjöng Stefan Wikrén Ave Maria av F. Schubert.

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits i stillhet för Örjan Welander, Kvibille. Officiant var biskop Bengt Ådahl och för musiken svarade musikdirek­tör Gunnar Nilson.

I Kärlekens kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Ingvar Svensson, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ingvar Petersson Nocturne av E. Taube varefter man lyssnade på Fångarnas kör av G. Verdi. Präst var Anders Pihl och psalmer som sjöngs var 249 och 297. Man lyssnade på Den första gång jag såg dig med Ingvar Wixell varefter Juli Westerberg sjöng En stund på jorden av Laleh. Efter att familj släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Amazing grace av J. Newton. Gudstjänst­en avslutades med Tapto.

I Kärlekens kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Elias Bernhard Wendland, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ingvar Petersson och Leo Wendland på trobon Autum leaves av J. Kosma varefter Livia Wendland läste dikten ”Tis is a fearful thing av Y. Halevi. Solisten Julia Westerberg sjöng Fix you av Coldplay. Präst var Anders Pihl. Psalmer som sjöngs var Amazing grace och 297. Solisten sjöng Kärleksvis­an av S. Dawn Finer/p. Hallström. Till tonerna av Unstoppabl­e med Foxy Shazam bars kistan ut för avsked vid graven på Vapnö kyrkogård.

I S:ta Anna kapell har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Halmstad. Som inledning sjöng Nina Widegren Där rosor aldrig dör av D. Bergagård till pianoackom­panjemang av kyrkomusik­er Cecilia Sandgren. Präst var Susanne Johansson. Under begravning­sakten framförde Nina och Cecilia Jag har hört om en stad av L. Lithell. Efter att närmaste familjen tagit ett sista farväl vid kistan sjöng Nina till Cecilias ackompanje­mang Strövtåg i hembygden av Mando Diao. Begravning­sgudstjäns­ten avslutades med att Nina och Cecilia framförde folkmelodi­n Amazing grace.

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ella Söderstedt, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Adrian Sandström Dali på orgel spelade Largo av A. Vivaldi varefter Petronella Johansson på violin spelade Air av J.S Bach. Präst var Lars Björksell. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan spelade Ulf Johansson på violin Koppången av P-E. Moraeus. Som avslutning­smusik spelade Adrian Tröstevisa av B. Andersson.

I S:ta Anna kapell har det hållits begravning­sceremoni för Jorge Eduardo Guajardo, officiant var Eva Lunnensten från Fonus. Efter den inledande klockringn­ingen höll officiante­n ett hälsningsa­nförande och därefter spelades Volver, en inspelning med Carlos Gardel. Jerzy Einhhords ord om sorg ramade sedan in begravning­sceremonin med de tankar som dessa ord kan väcka. Därefter följde diktläsnin­g och minnesord. Mi Viejo med Piero spelades då denna sång har ett djupt innehåll för familjen. Efter detta gick alla tillsamman­s ut till graven och där lästes Herrens bön, den bön som förenar alla kristna i världen. Barnbarnen sänkte urnan och under avskedet assisterad­e barnbarnsb­arnen. Efter avskedet var det ljuständni­ng och ceremonin avslutades med fridlysnin­g av gravplatse­n.

I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Gunborg Grahn, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Marita Björck på orgel ”Air” av J. S. Bach. ”Jag har hört om en stad” spelades upp med Arne Eriksson. Präst var Ulf Edlund. Avsked togs i kapellet av familj, släkt och vänner. Som avslutning spelades ”Där rosor aldrig dör” med Christer sjögren, varefter kyrkomusik­ern spelade ”Amazing grace”, skotsk folkmelodi på orgel.

I Harplinge kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Manne Persson, Halmstad. Som inledning lyssnade man på Död och himmel med Lars Winnerbäck och You'll never walk alone med Gerry & The Pacemakers. Präst var Peder Jarnvall och psalmer som sjöngs var 248, 134 och 730. Efter att familj släkt och många vänner tagit avsked vid kistan lyssnade man på Din tid kommer med Håkan Hellström. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­er Sven Engström spelade You'll never walk alone av R. Rodgers.

Stort grattis Olivia på din 5-årsdag. Hoppas du får en fin dag. Födelsedag­skramar från Farmor och Farfar

Tvillingar­na Julia och William Rahnster fyller 1 år den 7/1. Grattis önskar storebror Alexander, mormor, morfar, morbror o farmor.

Stort tack till dig som körde på gamla E6 i höjd med Fröllinge morgonen den 3/1 som stannade o hjälpte mig efter att jag hade krockat med ett rådjur, så djuret fick ett snabbt avslut. Tack även till lastbilsch­affören som också stannade och skyddade oss från övrig trafik.. Kenneth Nilsson, Getinge

Ann-britt Knutsson

Lennart Persson Ugglarp

På min födelsedag. Jörgen Johansson Hasslöv

 ?? ?? Britt Hansson,
Britt Hansson,
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden