Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Olaus Petri kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Eric Ivarsson, Halmstad. Akten inleddes med att What a wonderful world med Louis Armstrong spelades. Där efter sjöng Anita Hallander Hansson Kan du se av Fjedur. Präst var Bo Vallén och kyrkomusik­er var Adrian Sandström Dali. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Som avslutning­smusik spelades Amazing grace med Elvis Presley.

I Skavböke kapell har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Thorvald Nilsson, Sennan. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Birgitta Eliasson spelade Ich ruf zu dir, herr Jesu Christ av J. S. Bach på orgel. Präst var Nils Juelsson. Akten avslutades med att Tröstevisa av B. Andersson spelades på orgel.

I S:ta Katarina kapell har begravning­sakt ägt rum för Ingvar Svensson, Halmstad. Akten inleddes med att officiant Inger Larsson hälsade välkommen och därefter spelades Så länge skutan kan gå av E. Taube med Sven-bertil Taube efter minnestal Som en bro över mörka vatten av P. Simon/å. Arenhill med Tommy Körberg. Akten avslutades med att Så skimrande var aldrig havet och Änglamark av E. Taube spelades upp med Sven-bertil Taube.

I S:ta Anna kapell har begravning­sakt ägt rum i stillhet för Marianne Johnsson, Halmstad. Officiant var Inger Larsson.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Elsa Andersson Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Lena Nielsen spelade Amazing grace på orgel, därefter sjöng Mikael Pettersson Jag har hört om en stad samt Jag är främling av E. S. Lorenz. Präst var Martin Bengtsson. Vid båren tog barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Där rosor aldrig dör och som avslutning spelades Koppången av P E. Moraeus på orgel.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden