Hallandsposten

Man skadad efter bråk – en misstänkt för misshandel

- Benjamin Troff bt@hallandspo­sten.se 010-471 51 27

Halmstad: En man i 35-årsåldern misstänks för grov misshandel efter ett bråk i en lägenhet under natten till söndag. En annan man fördes till sjukhus med vad som beskrivs som ”relativt kraftiga skador i ansiktet”.

Polisen larmades till en lägenhet på Nyhem strax innan klockan fyra, natten till söndagen, sedan grannar uppmärksam­mat ett bråk i lägenheten.

När polisen tog sig in i lägenheten hittade man två män. Den ena, en man i 45-årsåldern, var skadad och blödde ymnigt.

– Han har relativt kraftiga skador i ansiktet och blöder kraftigt när patrullen kommer till platsen, säger Johanna Hassel på krimjouren i Halmstad.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men skadeläget är oklart. Det är oklart exakt vad som gör att ärendet rubriceras som grov misshandel.

– Han är ju illa slagen i ansiktet, så något är det, men jag kan inte bedöma den rubricerin­gen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstales­person.

– Det är bedömninge­n initialt när man har tillfogat någon svårare kroppsskad­a eller man kan anta att det har varit särskilt hänsynslös­t våld. Det kan mycket väl ändras sedan när man har hört båda två. Ofta lägger man sig ett snäpp högre initialt för att säkerställ­a att vi kan öppna verktygslå­dan, säger Johanna Hassel.

En annan man, som är i 35-årsåldern, har gripits misstänkt för grov misshandel. Lägenheten har spärrats av för en teknisk undersökni­ng och polisen har genomfört dörrknackn­ing i lägenhetsh­uset.

"Man kan anta att det har varit särskilt hänsynslös­t våld. Det kan mycket väl ändras sedan när man har hört båda två.

Johanna Hassel, krimjouren i Halmstad.

 ?? ARKIVBILD: JOHAN NILSSON ??
ARKIVBILD: JOHAN NILSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden