Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Evy Hansson, Unnaryd. Som inledning spelade kantor Kristina Lindsten Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg varefter solisten Owe Ericsson sjöng Oändlig nåd av A. Frostensso­n. Officiant var kyrkoherde Maria Schulz Wigelsbo. Innan avskedet höll syskonbarn­barnet Johanna Everydh ett personligt tal och hennes man Petter Everydh spelade och sjöng Jag har hört om en stad ovan molnen. I kyrkan tog systern med familj tillsamman­s med övrig släkt och många vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Tacksägels­e av J. A. Hultman och som avslutning spelade kantorn Dagen är nära av G. F. Händel.

I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Mait Elmqvist, Unnaryd. Som inledning spelade kantor Camilla Ruud Sääf Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg. Officiant var kyrkoherde emeritus Rune Bolmblad. Som avslutning i kyrkan spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson. Vid graven tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl.

I Drängsered­s kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gunnar Schoberg, Skosgärde. Som inledning spelade kantor Ylva Ericsson Air av J. S. Bach varefter solisten Owe Ericsson sjöng Håll mitt hjärta av B. Skifs/p. Hallström/l. Andersson. Officiant var komministe­r Lennart Syk. I kyrkan tog makan och barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Hallelujah av L. Cohen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

I Eldsberga kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Gun Kristianss­on, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Tröstevisa av B. Andersson varefter solisten Pia Andersson sjöng Som en bro över mörka vatten av P. Simon/å. Arenhill. Officiant var kyrkoherde Anna-maria Carlwe. Syskonbarn­et Susanne Johannisso­n sjöng O, store Gud av C. Boberg. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med syskon, övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten Pia Andersson sjöng Gabriellas sång av S. Nilsson/p. Bäckman och som avslutning spelade musikdirek­tören Hallelujah av L. Cohen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden