Hallandsposten

Begravning­ar

-

I S:ta Anna kapell har hållits en borgerlig begravning­sakt för Tony Bjurström, Gullbranna. Som inledning spelades Så skimrande var aldrig havet med Marie Fredriksso­n. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Låtar att samla tankarna i var Bridge over troubled water med Simon/garfunkel, Time to say goodbye med A. Bocelli/s. Brightman. Barnbarnet Aron Bjurström sjöng Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad. Familj och vänner tog avsked vid kistan i kapellet och som avslutning spelades My way med Frenmad samt What a wonderful world med San Valentin.

I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Lena Bodesved, Söndrum. Som inledning spelades Koppången av P. Moraeus. Präst var Ann-sofie Orrdal. Som en bro över mörka vatten med Tommy Körberg samt Bred dina vida vingar med Helen Sjöholm spelades. Släkt och vänner tog avsked i kyrkan och som avslutning spelades Blott en dag av O. Almfelt.

I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Wivi Svensson, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ingvar Petersson Air av J. S. Bach. Präst var Reine Jansson. Solist Karin Nordenfelt sjöng Kärleksvis­an av Sarah Dawn Finer samt Som en bro över mörka vatten av P. Simon. Nära och kära tog avsked i kapellet och som avslutning spelades Där rosor aldrig dör, en trad. melodi.

I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Mats Ericsson, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Marita Björk Bridge over troubled water av P. Simon, därefter spelades Himlen är oskyldig blå med Ted Gärdestad. Präst var Ulf Edlund. Minns ikväll med Mapei spelades upp. Nära och kära tog avsked i kapellet och som avslutning spelades If you belive med Di Leva samt Tröstevisa av B. Andersson.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Birgitta Hedberg, Halmstad. Som inledning spelades Decemberna­tt med Peter Jöback upp. Präst var Anna-maria Carlwe. Nära och kära tog avsked i kyrkan under stilla musik, därefter spelades Only the lonely med Roy Orbison upp. Kyrkomusik­er Lena Nielsen spelade psalmerna 791, 249 och 297, och som avslutning­smusik på orgel Tröstevisa av B. Andersson.

I S:t Nikolai kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Gunner Carlén, Halmstad. Som inledning sjöng S:t Nikolai kören Skara brudmarsch av O. Green och Kärlekens tid av B. Andersson. Präst var Andreas Sundelid och psalmer som sjöngs var 189 och 297 med Johan Olsson på trumpet. Efter griftetale­t sjöng S:t Nikolai kören Lacrimosa av W. A. Mozart. Under tiden familj, släkt och vänner tog avsked vid kistan sjöng W:6 kören En sommarafto­n av A. F. Lindblad och I månans skimmer av A. Söderman. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­er Anders Wilhelmsso­n framförde Tröstevisa av B. Andersson.

I S:ta Katarina kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Pelle Gunberg, Halmstad. Som inledning lyssnade man på The Rising med Bruce Springstee­n var efter inlednings­orden framfördes. Sedan lyssnade man på Long as I can see the light med Joe Cocker. Efter minnesorde­n som hölls av officiant Håkan Benskiöld lyssnade man på How long will I love you med Ellie Goulding. Under tiden familj, släkt och många vänner tog avsked vid urnan spelade Christina Lindkvist på pianot. Sedan sjöng Nina Widegren Men bara om min älskade väntar av B. Dylan/t. Dageby. Ceremonin avslutades med att man lyssnade på I'll see you in my dreams med Bruce Springstee­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden