Hallandsposten

”Hår och ögonbryn fick mer volym”

-

Liselotte började använda Hair Grow av en tillfällig­het. Men det visade sig att vara ett bra infall. I flera år hade Liselotte saknat volym i håret och tyckte det jämt såg ”platt” och tråkigt ut. Men efter att ha använt Hair Grow en tid, började både frisör och flera vänner lägga märke till att något hade hänt med hennes hår.

– De senaste åren har mitt hår varit platt och saknat volym, oavsett vilken frisyr jag har haft. Jag trodde jag var tvungen att leva med det, säger Liselotte

– Men en dag fick vi ett paket från Wellvita med våra vanliga kosttillsk­ott. Av misstag hade ett paket Hair Grow skickats med. När vi kontaktade Wellvitas kundservic­e, beklagade de felet och erbjöd oss att behålla paketet. Då tänkte jag att jag lika gärna kunde prova tablettern­a.

Wellvitas Hair Grow består av ett stort antal ingrediens­er, bl.a biotin också känt som ”hårvitamin­et” samt åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten. Tablettern­a tillför näringsämn­en till dina hårsäckar inifrån och hjälper dig att få det hår du strävar efter.

Min frisör kunde se skillnad

Redan efter några veckor kunde Liselotte känna att något sakta höll på att hända.

– Håret började bli starkare och och frisyren blev lättare att fixa till. 5 månader senare var det en klar skillnad på mitt hår. Minst 10 olika vänner och bekanta har sagt att de tycker mitt hår ser tjockare ut. Till och med min frisör märkte något hade hänt med mitt hår utan att jag hade berättat om tablettern­a. Så nu har jag fått bekräftels­e på att ingrediens­erna fungerar. Det pratar vi faktiskt om det varje gång jag kommer och klipper mig.

– Med Liselottes hår har jag upplevt att vi har gått från ett lite fint hår – mer poröst och skört – till ett hår som har mer fyllighet och kraft, säger Liselottes frisör, Jane.

Hon tillägger: Mera hår har även gjort att vi är friare i valet av frisyr. Så jag förstår att Liselotte är glad att det infall hon fick har fungerat. För det har det verkligen! Nu finns det lite mer att jobba med – vilket ju är jättebra för oss båda, avslutar Jane glatt.

Små nya ögonbrynsh­år

Det är inte bara mitt hår som drar nytta av Hair Grows ingrediens­er, berättar Liselotte.

– Det är också bra för mina ögonbryn. Det har börjat dyka upp små nya hår i ögonbrynen där det har saknats i flera år. Antagligen för att jag plockade dem lite för ofta i min ungdom. Så jag är definitivt glad att det råkade bli fel produkt i paketet, avslutar Liselotte leende.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden