Hallandsposten

Begravning­ar

-

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Mona Solvell, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ingvar Petersson Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Präst var Ulf Edlund. Psalmer som sjöngs var nr 249, 297 och 190. Avsked togs i kapellet, därefter avslutades akten med att kyrkomusik­ern spelade Tröstevisa av B. Andersson.

I Harplinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Lillemor Bladh, Halmstad. Gudstjänst­en inleddes med att kyrkomusik­er Sven Engström på orgel spelade Lacrimosa av A. Mozart. Präst var Jörgen Pettersson. Efter begravning­sakten spelades Sakta vi gå genom stan med Monica Zetterlund. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan lyssnade man på What a Wonderful World med Louis Armstrong. Som avslutning spelade Sven Moonligt Serenade av G. Miller.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Mats Carlsson, Halmstad. Gudstjänst­en inleddes med att kyrkomusik­er Stefan Wikrén på flygel spelade Smooth Operator av Sade därefter sjöng Nina Widegren Ser du månen där du är i kväll? av T. Stenström. Präst var Jonas Kennerö. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Efter avskedet framförde Stefan Wikrén Latch av S. Smith samt att solisten sjöng Håll mitt hjärta av B. Skifs. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­ern spelade World, Hold on av B. Sinclar.

I S.ta Katarina kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ingegerd Johansson, Halmstad. Gudstjänst­en inleddes med att kyrkomusik­er Ingvar Petersson på orgel spelade Koppången av P-E. Moraeus. Präst var Christer Holmer. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­ern spelade Tröstevisa av B. Andersson.

I Trönninge kyrka har hållit begravning­sgudstjäns­t för Anna Sjöberg. Som inledning spelade Per Thornberg på saxofon Perfect av E. Sheeran. Anna Falkström Bornhager sjön En säng av rosor av Darin, Someone you loved av L. Capaldi samt It started with a love affair av Norell/ Oson/bard, ackompanje­rad av Per Thornberg på saxofon och kyrkomusik­er Maria Elisson på pianot. Präst var Ami Sundberg Janåker. Time to say goodbye av F. Sartori framfördes av Per Thornberg på saxofon medan kistan bars ut till graven av anhöriga där avskedet togs.

BILD: CLAUDIO BRESCIANI

I S:ta Katarina kapell har hållit begravning­sgudstjäns­t för Gunilla Norén. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ingvar Petersson Dagen är nära av G. F. Händel. Präst var Ulf Edlund. En stund på jorden spelades upp med Laleh. Andreas Thiel sjöng och spelade gitarr på Oändlig nåd av J. Newton. Familj och vänner tog avsked vid kistan. Håll mitt hjärta med Björn Skifs spelades. Som avslutning framfördes Anthem av Andersson/ulvaeus.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden