Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Enslövs kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Rolf Jonsson, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Birgitta Eliasson Sinfonia ur kantat 156 av J. S. Bach varefter Nina Widegren sjöng Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Präst var Michael Franzén och psalmer som sjöngs var 249, 190, 297. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten För kärlekens skull av T. Gärdestad. Gudstjänst­en avslutades med att man lyssnade på Strövtåg i hembygden med Mando Diao.

I S:ta Anna kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Bosse Rosén, Halmstad. Musik som spelades var Me and Bobby Mcgee med Kris Krisfoffer­sson, Strövtåg I hembygden med Mando Diao. Efter minnesorde­n så lyssnade man på Anthem med Tommy Körberg och This is my life med Gasolin som avslutning­smusik i kapellet. Avskedet togs i samband med urnsättnin­gen. Officiant var Urban Thor.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Stefan Anderson, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Stefan Wikrén spelade Fields of gold av Sting. Därefter sjöng Emma Bergström Sång till friheten av B. Afzelius. Präst var Torbjörn Andersson. Efter begravning­sakten sjöng Emma Sparvöga av M. Fredriksso­n och efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Lilla fågel blå av S. Hellstrand. Begravning­en avslutades med att Stefan spelade What a Wodnerful World av G.D. Weiss/b. Thiele.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Roland Strandéus, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Stefan Wikrén spelade Candle in the wind av E. John. Präst var Jonas Kennerö. Efter begravning­sakten sjöng Nina Widegren Där rosor aldrig dör och efter att familjen tagit avsked vid kistan sjöng Nina Jag har hört om en stad av L. Lithell. Som avslutning spelade Stefan Tro av M. Fredriksso­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden