Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Hyltebruks kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Karl-erik Johansson, Hyltebruk. Som inledning spelade kantor Regina Burton Adagio av T. Albinoni varefter solisten Pia Andersson sjöng Ser du månen där du är ikväll av T. Stenström. Officiant var komministe­r Petter Bäckman. I kyrkan tog makan och barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Time to say goodbye av F. Sartori/l. Quarantott­o och som avslutning spelade kantorn Ave Maria av F. Schubert.

I Hyltebruks kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Ann-marie Friman Andersson, Sutarebo, Hyltebruk. Som inledning spelade kantor Camilla Ruud Sääf Jesus all min glädje bliver av J. S. Bach varefter solisten Owe Ericsson sjöng Det enda jag vet av L. Lithell. Officiant var kyrkoherde emeritus Bo-gunnar Åkesson. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och många vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Hela vägen går han med mig av E. Crosby och som avslutning spelade kantorn Dagen är nära av G. F. Händel.

I Rydöbruks kapell har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Carin Tuominen, Torup. Som inledning spelade kantor Ylva Ericsson folkmelodi­n Amazing grace varefter En stund på jorden med Ida Love spelades genom ljudanlägg­ning.

Officiant var kyrkoherde emeritus Per Warnholtz. Genom ljudanlägg­ning spelades Du är alltid en del utav mig med Lasse Berghagen. I kapellet tog de närmaste tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Genom ljudanlägg­ning spelades Till Mamma med Malin Wester och som avslutning spelade kantorn Som en bro över mörka vatten av P. Simon.

I S:t Anna kapell har det hållits begravning­sceremoni för Tomislav Rogic. Officiant var Berith Hultén från Fonus. Som inlednings­musik spelades Våren – E. Grieg. Efter hälsningsa­nförandet spelades Lascia chio pianga – G. F. Händel. Under begravning­sceremonin spelades What a wonderful world – B. Thiele/g. D. Weiss och Time to say goodbye - F. Sartori/f. Peterson/l. Quarantott­o och Tröstevisa – B. Andersson. Som avslutning­smusik spelades Amazing grace – trad.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Gunnar Lundin, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Elvira Tuvfesson ackompanje­rade Nina Widgren, som sjöng Amazing Grace. Präst var Charlotta Hildesjö Andersson. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng Nina My Way av P. Anka. Som avslutning spelade Elvira Våren av E. Grieg.

I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Stig Svensson, Boalt. Som inledning spelade kantor Camilla Ruud Sääf folkmelodi­n Amazing grace. Officiant var kyrkoherde Maria Schulz Wigelsbo. Som avslutning i kyrkan spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson. Vid urngraven tog de närmaste ett sista farväl.

I Steninge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ritva Leppälä, Halmstad. Gudstjänst­en inleddes med att man lyssnade till Time To Say Goodbye med Andrea Bocelli/sarah Brightman. Präst var Jörgen Pettersson och kyrkomusik­er var Eva Persson. Nina Widegren Sjöng Så skimrande var aldrig havet av E. Taube och efter begravning­sakten sjöng hon Älska mig för den jag är av B. Andersson/m. Nilsson. Som avslutning lyssnade man till Hey Baberiba med Rockfolket.

I Enslövs kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för David Kramer, Åled. Som inledning spelade kyrkomusik­er Birgitta Eliasson Yesterday av J. Lennon/p. Mccartney varefter Walter Cervin sjöng Stilla ro och nära av Å. Jinder. Präst var Andreas Sundelid och psalmer som sjöngs var 256, 251 och 179. Efter griftetale­t sjöng solisten Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att man lyssnade på inspelning­ar där David spelade fiol samtidigt som kistan bars ut.

I Söndrums kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Mats Persson, Halmstad. Akten inleddes med kyrkomusik­er Elisabeth Almqvist Hansson spelade Amazing Grace. Präst var May Heldal. Efter begravning­sakten lyssnade man till Ser du månen där du är ikväll med Thomas Stenström och innan familj, släkt och vänner tog avsked vid kistan lyssnade man till Strövtåg i hembygden med Mando Diao. Gudstjänst­en avslutades med att Elisabeth spelade Våren av E. Grieg.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Margareta Vagnemark, Halmstad. Akten inleddes med att Håll mitt hjärta spelades upp med Björn Skifs. Präst var Martin Bengtsson. Musiker var Stefan Wikrén. Vidare spelades Always on my mind med Elvis Presley och The Rose med Bette Midler. Akten avslutades med att En kväll i juni spelades med Lasse Berghagen.

I Simlångsgå­rden har begravning­sakt ägt rum i stillhet för Tomas Hedlén. Officiant var Sari Nymberg.

I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t ägt rum i stillhet för Leif Jonsson. Präst var Lars Björksell och för musiken svarade Adrian Sandström Dali.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Laszlo Engelsz, Halmstad. Akten inleddes med att Stefan Wikrén spelade Air av J. S. Bach på orgel. Präst var Anna-maria Carlwe. Akten avslutades med Tröstevisa av B. Andersson, därefter bars kistan ut och vid graven tog barnen med familjer övrig släkt och vänner ett sista farväl.

I S:ta Anna kapell har begravning­sakt ägt rum i stillhet för Maila Nisula, Halmstad.

I Slättåkra kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Clas Lydén, Halmstad. Akten inleddes med Air av Bach på orgel, därefter spelades från ljudanlägg­ningen Tusen vackra bilder med Lotta Engberg. Präst var Michael Franzén. Anthem med Tommy Körberg spelades från ljudanlägg­ningen och som avslutning spelades Våren av Grieg på orgel. Vid graven tog syskon med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl.

I S:ta Anna kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Kerstin Gripenskan­s, Halmstad. Musik som spelades var Du måste finnas med Newkid, Tro med Marie Fredriksso­n, Håll mitt hjärta med Björn Skifs och Air av J. S. Bach. Officiant var Håkan Benskiöld.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden