Hallandsposten

Begravning

-

I Breareds kyrka har en begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Karin Carlsson, Simlångsda­len. Som inledning spelade kyrkomusik­er Ann Möllerströ­m Gammal Fäbodpsalm av O. Lindberg. Präst var Stellan Bengtsson. Under begravning­sakten sjöng Nina Widegren till pianoackom­panjemang av Ann Möllerströ­m Där rosor aldrig dör av D. Bergagård och Stefan Möllerströ­m och Ann framförde Jag har hört om en stad av L. Lithell. Psalmer som sjöngs var 249,190, och 251. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­ern spelade Tröstevisa av B. Andersson samtidigt som kistan bars ut till graven där familj, släkt och vänner tog ett sista farväl. Avskedet avslutades med att man tillsamman­s sjöng psalm 297 Härlig är jorden.

I Landeryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Lisa Fahlén, Bälhult. Som inledning spelade kantor Regina Burton Tröstevisa av B. Andersson. Officiant var kyrkoherde Maria Schulz Wigelsbo. I kyrkan tog barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Koppången av P-E. Moraeus.

I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Greta Ström, Unnaryd. Som inledning spelade kantor Camilla Ruud Sääf Air av J. S. Bach varefter hon sjöng Mamma av A. Lee Meldau. Officiant var komministe­r Petter Bäckman. I kyrkan tog de närmaste ett sista farväl. Solisten sjöng Låt mig få tända ett ljus av W. A. Mozart och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

I S:ta Anna kapell har hållit begravning­sgudstjäns­t för Torsten Ström. Som inledning spelade kyrkomusik­er

Cecilia Sandgren på orgel Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Präst var Anders Pihl. My way med Birger Ström spelades. Familj och närmsta vänner tog avsked vid kistan under stilla musik. Som avslutning spelades Tröstevisa av B. Andersson.

I Holms kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Maj ”Kickan” Svensson, Holm. Gudstjänst­en började med att man lyssnade på Amazing grace med Matthew Cruice varefter Caroline Thor sjöng Där rosor aldrig dör av D. Bergagård. Präst var Anders Pihl och kyrkomusik­er var Stefan Ljungberg. Efter griftetale­t sjöng solisten Jag har hört om en stad av L. Lithell och psalmer som sjöngs var 249 och 248. Gudstjänst­en avslutades med att man lyssnade på Spar dina tårar med Sten & Stanley.

I Söndrums kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Ulla Kristianss­on, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Elisabeth Almqvist Hansson Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg varefter man lyssnade till Ljus och värme med Vikingarna. Präst var May Heldal och psalmer som sjöngs var 249 och 190. Efter att familjen tagit avsked vid kistan lyssnade man på

Röda trådens slut med Oscar Magnusson. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­er spelade Där rosor aldrig dör.

I S:ta Anna kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Anna-lisa Johansson, Veinge. Musik som spelades var Amazing grace med Elvis Presley, Mamma med Albin Lee Meldau, Jag har hört om en stad med Mikael Järlestran­d, Håll mitt hjärta med Sarah Dawn Finer & Samuel Ljungblad och What a wondelful world med Louis Armstrong. Officiant var Håkan Benskiöld.

I Snöstorps kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Ing-britt Bengtsson, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Elvira Tufvesson Tröstevisa av B. Andersson varefter Emma Bengtsson sjöng Utan dina andetag av J. Berg. Präst var Jonas Kennerö och psalmer som sjöngs var 249 och 297. Efter griftetale­t lyssnade man på What a wonderful world med Louis Armstrong. Gudstjänst­en avslutades med att kyrkomusik­ern spelade Änglamark av E. Taube.

 ?? BILD: MAGNUS SUNDBERG ??
BILD: MAGNUS SUNDBERG

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden