Hallandsposten

Nya par i ”Gift vid första ögonkastet”

Dejtingsåp­an ”Gift vid första ögonkastet” är tillbaka – och firar tioårsjubi­leum. – Det går inte att förlora på att vara med. I bästa fall är det livslång kärlek, i värsta fall så har man lärt sig extremt mycket, säger deltagaren Anastasia Exner.

- Sara Haldert TT

Det är dags för den tionde jubileumss­äsongen av SVT:S realitypro­gram, där åtta hoppfulla deltagare är på jakt efter den stora kärleken. I de två första avsnitten träffar singlarna sin tilltänkta för första gången – i bröllopssk­rud vid altaret.

Dessutom firas jubileet med en stor återträff och eftersnack­sprogramme­t Kärleksråd­et återuppstå­r i ny tappning.

Deltagaren Anastasia Exner hade länge dejtat med hjälp av dejtingapp­ar, men tyckte att det var för utseendefi­xerat och bestämde sig för att försöka hitta kärleken på ett annat vis. ”Gift vid första ögonkastet” var dessutom ett av hennes favoritpro­gram.

– Det finns så mycket att lära sig av att titta på programmet. Om relationer, hur vi bygger dem, hur vi får dem att funka, vilka problem man kan stöta på, säger hon.

När hon fick besked om att hon hade blivit uttagen till programmet, två veckor före inspelning­sstart, kickade nervositet­en in.

– Jag låg vaken på nätterna och bara: ”Men gud, vad har jag gjort?!” Men sedan kände att jag inte har något att förlora på att vara med. Och efter att ha träffat experterna och produktion­en kände jag en fantastisk trygghet, så när vi började spela in var jag alldeles lugn, säger hon.

Det kändisskap och den uppmärksam­het som ofta följer i ”Gift vid första ögonkastet­s” spår är dock

"Jag kanske är lite naiv, men jag känner att jag har ett bra gäng i ryggen

BILD: SVT

ingenting som bekommer henne.

– Det är inte i hela världen. Jag kanske är lite naiv, men jag känner att jag har ett bra gäng i ryggen, så oavsett vad som händer så kommer jag inte att vara ensam i det, säger hon.

”Gift vid första ögonkastet” har premiär den 8 april.

 ?? ?? Årets deltagare i ”Gift vid första ögonkastet”.
Årets deltagare i ”Gift vid första ögonkastet”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden