Hallandsposten

Ny butik slår upp portarna på Hallarna: ”Riktigt kul”

- Karin Bergh

Halmstad: 23 maj öppnar en ny butik på Hallarna. Centrumche­f Niklas Santesson är nöjd. – Det här är en butik som kompletter­ar våra andra butiker bra.

23 maj öppnar modekedjan Name It butik på Hallarna i Halmstad. Utbudet riktas mot barn och ungdomar i åldrarna 0 till 16 år och öppnar i Piraias gamla lokaler. Även Piraia sålde barn- och ungdomsklä­der.

– Jag är jättenöjd. Det känns skönt att det kommer en ny barnklädes­butik nu när en försvann, säger centrumche­f Niklas Santesson, och fortsätter:

–Vi ser fram emot öppningsda­gen, det här känns riktigt kul.

Name It startade under namnet Exit 1986, men döptes om 2008. I dag finns kedjan på mer än 20 marknader i Europa, Asien, Nordamerik­a, Sydamerika och Australien – och är en del av Bestseller.

Bestseller är i grunden ett danskt företag, som utöver Name It även har märken som Vero Moda, Only och Jack & Jones under sitt paraply.

Enligt Niklas Santesson har året inletts bra på Hallarna. I februari gick både besöksanta­l och försäljnin­g upp jämfört med februari 2023. Från centrumled­ningens håll är man även nöjd med att Clas

” Det känns skönt att det kommer en ny barnklädes­butik nu när en försvann.

Niklas Santesson, centrumche­f

Ohlson nyligen öppnat i köpcentret.

– Clas Ohlson är en stor aktör som drar mycket folk, så det är väldigt bra för gallerian som helhet.

I nuläget finns några tomma lokaler på Hallarna. Exempelvis är lokalen bredvid den där Name It nu flyttar in tom.

– Men där har vi faktiskt en ny hyresgäst som kommer i april eller maj. Tyvärr får vi inte gå ut med vem det är ännu, säger Niklas Santesson.

Övriga tomma lokaler är den där Teknikmaga­sinet tidigare låg, och Bik Boks gamla lokal. Dessutom finns en ledig yta bredvid Clas Ohlson i bottenplan.

 ?? ARKIVBILD: JARI VÄLITALO ?? 23 maj öppnar modekedjan Name It butik på Hallarna i Halmstad.
ARKIVBILD: JARI VÄLITALO 23 maj öppnar modekedjan Name It butik på Hallarna i Halmstad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden