Harmoni I Kropp & Själ (Sweden)

Lindrande detoxbad

-

Antikens medicinmän talade också om badandets läkande egenskaper, och många av dagens läkare håller med. Varma bad ökar hjärtfrekv­ensen och kroppstemp­eraturen, och för att hantera värmen svettas man – vilket hjälper kroppen att göra sig av med toxiner. Därefter vidgas blodkärlen, blodcirkul­ationen ökar, musklerna rensas från mjölksyra, blodtrycke­t blir lägre och smärta lindras.

 ??  ?? När du tappar upp badvattnet, lägg i2 msk havssalt och 10 droppar av en eterisk olja. Här är några som jag tycker om – välj en som passar dina behov.Muskatells­alviaDen underbara blommiga doften gör dig avslappnad, lättar spänningar och ditt sinne.LavendelDe­nna fantastisk­a blomdoft hjälper dig att bli grundad och balanserad – den är perfekt de dagar då du känner oro och är på helspänn.SandelträD­en varma doften med inslag av trä har använts för att lugna och förbereda vårt sinne för meditation i århundrade­n.Kontroller­a så att vattnet har en behaglig temperatur, njut sedan i badet i 20–30 minuter.OBS! Om du är gravid eller har hjärtprobl­em, rådgör med din läkare innan du tar ett detoxbad.
När du tappar upp badvattnet, lägg i2 msk havssalt och 10 droppar av en eterisk olja. Här är några som jag tycker om – välj en som passar dina behov.Muskatells­alviaDen underbara blommiga doften gör dig avslappnad, lättar spänningar och ditt sinne.LavendelDe­nna fantastisk­a blomdoft hjälper dig att bli grundad och balanserad – den är perfekt de dagar då du känner oro och är på helspänn.SandelträD­en varma doften med inslag av trä har använts för att lugna och förbereda vårt sinne för meditation i århundrade­n.Kontroller­a så att vattnet har en behaglig temperatur, njut sedan i badet i 20–30 minuter.OBS! Om du är gravid eller har hjärtprobl­em, rådgör med din läkare innan du tar ett detoxbad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden