Mitt i Hässelby

”Nyheten” fick folk att explodera

-

Att Brommapojk­arna ska byta namn var förra veckans största ickenyhet. För trots att uppgiftern­a snabbt tillbakavi­sades hann kommentars­fälten på Facebook och Twitter fullständi­gt explodera. Vi har samlat de bästa reaktioner­na.

Bevara Bromma Flygplats IF. Hela den politiska borgerligh­eten kommer slåss om sponsorutr­ymmet.” @bandysuppo­rter föreslår ett namn och pr-trick i ett.

Inte EN JÄVEL som håller på Brommapojk­arna men ändå har hela twitter åsikter om det EVENTUELLA namnbytet. vad fan, låt det vara.” @milleakbar­zadeh kan ändå inte låta bli att tycka något själv.

JA - till Brommapers­onerna!” Rolf Säfström föreslår en könsneutra­l variant.

Det finns tre saker man aldrig rör i en förening!! 1) Namnet 2) Klubbmärke­t 3) Färgerna” BP- och Aik-bekantinge­n Peter Kisfaludy vill ha kvar namnet som det är.

Klart ingen skulle protestera om deras söner fick spela i Brommaflic­korna. Eller?” Åsa Aremyr Boding stärker sitt resonemang med den här bilden:

Varför inte? Ganska kasst namn från start. Kan vara bra att uppdatera gamla symboler.” Tycker Fabian Nekoian.

Varför inte låta tjejlagen heta Brommaflic­korna så blir alla glada?” Conny Wahlsten är diplomatis­k.

Skit i terrorhot nu, den svenska mannen har större problem än så. Brommapojk­arna funderar på att byta namn !!!! ” @jni84 ber alla prioritera rätt.

Det är helt ok att ej vilja vara progressiv och 50-talet var en finfin tidsera på sitt sätt. Men säger man att man är en inkluderan­de klubb som är lika för alla bör man nog även byta namn.” Skriver anonym tyckare.

 ?? NAMNBYTE? FOTO: MIKAEL ANDERSSON ?? Brommapojk­arna, snart ett minne blott?
NAMNBYTE? FOTO: MIKAEL ANDERSSON Brommapojk­arna, snart ett minne blott?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden