Hela Sveriges fotboll

”ODDEVOLD VILL STUDSA TILLBAKA, I MIN BOK ÄR DE KLARA FAVORITER”

Christian Stål, 40, sportjourn­alist på Alingsås Tidning

- Eric Nilsson

Hur går dina tankar inför division 2 norra Götaland i år?

– Risken finns att det blir en uppdelad serie, eftersom några lag sticker ut i såväl positiv som negativ bemärkelse.

Vilka profiler i serien tycker du att publiken bör hålla koll på? – ”Mommo” Abdulrahma­n och comebackan­de Albinot Rexhepi, forwards i Vårgårda, är alltid roliga att titta på. En personlig favorit är annars offensive mittfältar­en Albrim Demalijaj som lämnat Vänersborg­s FK för spel i Oddevold.

Ni på AT bevakar Vårgårda IK på nära håll. Hur ser de ut i år? – Just nu ser det riktigt intressant ut! Det går trots allt inte att blunda för de offensiva pjäserna som man värvat. Rexhepi, Lord Ofosuhene och Shkelqim Krasniqi är inga dussinlira­re direkt. På minussidan finns målvakten Niklas Eriksson och försvarsge­neralen David Lager och den just nu skadade Daniel Olafsson. Om rutinerade Patrick Dyrestam kan styra upp defensiven är man absolut ett lag för toppstride­n. Vilka lag tror du gör upp om topplaceri­ngarna?

– Jag tror Oddevold vill studsa tillbaka efter uttåget ur division 1 i fjol. I min bok är de klar favorit till serieseger­n. Stenungsun­d är en outsider som kan vara med och hugga i toppen!

Vilka lag tror du kommer att hamna i botten?

– Åmål får det riktigt jobbigt, tror jag. Även Nordvärmla­nd och Vänersborg­s IF riskerar att åka ur. Vilka spelare tror du gör upp om skytteliga­titeln?

– Oddevolds nyförvärv Jacob Berg, som är tillbaka i klubben igen, får mitt tips. Han öste in mål för Gauthiod i fjol och lär göra samma sak i år!

 ??  ?? Oddevold vill tillbaka till ettan efter förra säsongens uttåg.
Oddevold vill tillbaka till ettan efter förra säsongens uttåg.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden