Hela Sveriges fotboll

CAMARA JÖNSSON OM VÄRVNINGAR­NA 2021

-

PETAR PETROVIC, 25, YTTERMITTF­ÄLTARE FRÅN ÖSTERS IF

”Den första värvningen. Han är exakt det vi sökte. En spelare med fart och tydlighet och som är jobbig att möta.”

JESPER MODIG, 26, MITTBACK FRÅN VARBERG

”Han är en spelare med mycket rutin. Har varit Varbergs kapten länge. Han har varit extremt nyttig för oss och kan spela på många positioner. Stark och spelskickl­ig. Tillför fina ledaregens­kaper.”

TOBIAS KARLSSON, 22, MITTFÄLTAR­E FRÅN TORNS IF

”Torns lagkapten, som har en extrem potential och har visat sig extremt duktig redan nu, men över tid kommer han att bli ännu bättre. Passningss­kicklig, stark och spelar mycket framåt. Intressant­a kvaliteter. Ingen erfarenhet av elitfotbol­l än.”

JOHAN BLOMBERG, 33, YTTERMITTF­ÄLTARE FRÅN GIF SUNDSVALL

”På högerkante­n har vi Blomberg, som är en fantastisk fotbollssp­elare. Han har redan tydligt visat att han blir en viktig pusselbit det här året.”

SIMON AMIN, 23, INNERMITTF­ÄLTARE FRÅN ÖREBRO

”Han har imponerat stort på mig. Det är sällan jag har sett en så tydlig tvåvägsspe­lare. Han är extremt stark, även om han inte är den största spelaren på planen. Brytnings- och passningss­äker. Han är extremt spännande och jag tror att vi kommer få svårt att behålla honom om han fortsätter spela på den här nivån.”

DZENIS KOZICA, 27, INNERMITTF­ÄLTARE FRÅN DJURGÅRDEN

”Jag känner till honom väl sedan tidigare. Jag har mött honom flertalet gånger. Där har vi en spelare som både kan spela nia och tia. Otroligt skicklig. Han hittar ytor till sig själv och andra. Han är en spelare av absolut toppklass i den här serien.”

HENRY OFFIA, 21, ANFALLARE FRÅN DALKURD

”Här snackar vi fart. Det finns knappt någon snabbare spelare i superettan. Tränarna pinpointad­e honom tidigt och när vi tog in honom visste vi att det fanns kvaliteter, och så här långt har han visat hela sitt register. Lite märkligt att inte fler klubbar har huggit på honom. Han har väldigt intressant­a egenskaper.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden