Hela Sveriges fotboll

”BYTA KLUBB & FLYTTA ... DÅ SKULLE JAG FÖRLORA 20 LAX I MÅNADEN”

ETT ÖGONBLICK, JOSEF IBRAHIM, 30 …

- Johannes Hägglund

… SOM FÖRRA SÄSONGEN VANN SKYTTELIGA­N PÅ 13 MÅL PÅ ELVA MATCHER I BK FORWARD I DIVISION 2 SÖDRA SVEALAND. DU MÅSTE HA HAFT ANBUD FRÅN LAG I HÖGRE DIVISIONER, VARFÖR ÄR DU KVAR I FORWARD?

– Jag har haft en massa anbud från både division 1 och superettan. Jag fyllde nyligen 30 år och har familj. Ska jag byta klubb hade jag varit tvungen att flytta och säga upp mig från mitt jobb som lärare. Då är det inte värt det ekonomiskt. Då skulle jag förlora 20 lax i månaden. Därför blir det Forward.

Vilka klubbar var det som hörde av sig?

– Med respekt för dessa klubbar vill jag inte säga det.

Var det nära att du hoppade på något av erbjudande­na?

– Ett var nära. Ett lag från Stockholms­området. Det var nära,

men ekonomin var inte tillräckli­gt bra för att säga upp mig.

Vad är det med ditt nuvarande jobb som du trivs så bra med?

– Att få jobba med individer. Jag jobbar som idrottslär­are samt fotbollspr­ofil för barn som är mellan 13 och 15 år. Jag trivs jättebra med eleverna och försöker hjälpa dem att utvecklas.

Hur många mål kommer du att göra den här säsongen?

– Mitt mål, till att börja med, är att få vara frisk. Men målen är inte målet med säsongen. Målet är att vi ska gå upp. Men visst, då hjälper det till om jag gör många mål. Det viktigaste är att vi ska gå upp och det är det som motiverar mig. Vi har så pass stark trupp att vi ska kunna klara av det. Men jobbet ska göras. Sedan siktar jag absolut på att göra fler än 13 mål i alla fall, haha.

 ?? Foto: BILDBYRÅN ?? Josef Ibrahim.
Foto: BILDBYRÅN Josef Ibrahim.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden