Hem Ljuva Hem

Hemma hos!

-

HÄR BOR: Andreas, 32 år, Maria, 30 år, och barnen Oskar, 4 år, och Albin, 2 år. YRKEN: Andreas jobbar som snickare och Maria som butikssälj­are. LÄGE: Paret bor i Örnsköldsv­ik. Huset ligger nära stadskärna­n i ett område som kallas Varvet. HUSFAKTA: Huset är byggt år 1947 och är på 130 kvadratmet­er plus 90 kvadratmet­er biyta. DET BÄSTA MED HUSET: ”Charmen! Redan innan vi började renovera var det ett charmigt hus, men nu har det blivit ännu charmigare. Och minnena, att min mormor och morfar har bott här i alla år innan vi flyttade hit gör att huset ligger oss ännu varmare om hjärtat.”

 ??  ?? Familjen Gustafson valde att satsa på en öppen planlösnin­g på bottenvåni­ngen. Här lagar de mat, snackar, kollar på tv och till och med dansar i takt till musiken som strömmar ur de diskreta högtalarna som monterats in i taket.
OVAN I den vackra...
Familjen Gustafson valde att satsa på en öppen planlösnin­g på bottenvåni­ngen. Här lagar de mat, snackar, kollar på tv och till och med dansar i takt till musiken som strömmar ur de diskreta högtalarna som monterats in i taket. OVAN I den vackra...
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden