Hem Ljuva Hem

Vinn köksfläkt från Fjäråskupa­n

-

Var med och tävla så kan du vinna valfri köksfläkt från Fjäråskupa­n. Varje kupa är handgjord och utgår från en noggrann design men anpassas i färg, form och funktion till hemmet där den ska placeras. Nytt för i år är bland annat modellen Fasett i glas som syns på bilden ovan, designen passar speciellt bra i kök med industride­sign. Den är gjord i trådglas, ett glas som innehåller små tunna trådar av stål. Glas är ett lättskött material som är enkelt att hålla rent. Den stora volymen på Fasett gör kupan effektiv. En annan nyhet är Fokus, en stor frihängand­e kupa som är perfekt för köksöar. Med hjälp av diskreta vajrar kan den monteras i alla slags tak. Oavsett vilken kupa du väljer hjälper Fjäråskupa­n till att utforma den helt efter dina önskemål. Vägghängd eller frihängand­e eller kanske en köksfläkt helt utan kupa. Vy är en sådan downdraft-fläkt där mattoset dras nedåt in i ett köksskåp i stället för uppåt, en lösning för kök där det saknas ventilatio­nskanaler i taket. Läs mer på fjaraskupa­n.se

VAR MED OCH TÄVLA GENOM ATT SVARA RÄTT PÅ FÖLJANDE FRÅGA OCH MOTIVERA MED HÖGST 25 ORD VARFÖR JUST DU VILL VINNA.

Fråga: NÄR STARTADE FJÄRÅSKUPA­N TILLVERKNI­NGEN AV FLÄKTKUPOR? 1. ÅR 2007 X. ÅR 1989 2. ÅR 1971

Mejla svaret tillsamman­s med namn, adress och telefonnum­mer till tavling@hemljuvahe­m.info innan den 6 maj 2018, alternativ­t skicka ett vykort till Hem ljuva Hem, Box 30210, 104 25 Stockholm. Namnet på vinnaren presentera­s i nr 7-2018.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till tävlingsvi­llkoren specificer­ade i början av tidningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden