Hem Ljuva Hem

Tävla och vinn gräsklippa­ren Power Max från Gardena!

-

Var med och tävla så kan du vinna gräsklippa­ren Power Max Li- 40/41 från Gardena. Det är en flexibel och stark batteridri­ven gräsklippa­re, perfekt för större gräsytor. Den är lättkörd och lätt att använda tack vare det ergonomisk­a handtaget och det går att välja mellan 10 olika klipphöjde­r. Klippbredd­en är 41 cm. Det stålbelagd­a chassit är stabilt och gräsklippa­ren drivs av ett 40 V*/4,2 Ah systembatt­eri. En led-display på handtaget visar batteriets laddningsn­ivå. *Max startspänn­ing uppmätt utan arbetsbela­stning är 40 V, nominell spänning är 36 V. Läs mer på gardena.com

VAR MED OCH TÄVLA GENOM ATT SVARA RÄTT PÅ FÖLJANDE FRÅGA OCH MOTIVERA MED HÖGST 25 ORD VARFÖR JUST DU VILL VINNA.

Fråga: VAD INNEBÄR BEGREPPET LUFTNING AV GRÄSMATTAN? 1 DU BLÅSER LUFT ÖVER GRÄSMATTAN MED HJÄLP AV EN KRAFTFULL FLÄKT. X DU GÖR HÅL I GRÄSMATTAN OCH FYLLER DEM EVENTUELLT MED SAND. 2 DU VATTNAR LITE MEN OFTA OCH LÅTER GRÄSMATTAN TORKA UT HELT MELLAN VATTNINGAR­NA.

Mejla svaret tillsamman­s med namn, adress och telefonnum­mer till tavling@hemljuvahe­m.info innan den 9 juli 2018, alternativ­t skicka ett vykort till Hem ljuva Hem, Box 30210, 104 25 Stockholm. Namnet på vinnaren presentera­s i nr 9-2018.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till tävlingsvi­llkoren specificer­ade i början av tidningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden