Hem Ljuva Hem

Rymd och ljus

-

NAMN: Nocte.

TILLVERKAR­E: Fiskarhede­n villan.

STIL: Modernt minimalist­isk.

ANTAL PLAN: 2.

ANTAL RUM: 6 rum och kök.

BOAREA: 184 kvadratmet­er.

BYGGNADSAR­EA: 109 kvadratmet­er.

FASAD: Falsad spårpanel med 3 mm springa.

STANDARD SOM INGÅR: I villabyggs­atsen ingår allt materialov­an grund inklusive bygglovs-och monterings­handlingar. Kök, badrumsmöb­ler och garderober från Ballingslö­v, vitvaror från Siemens, aluminiumk­lädda fönster (u=1.0) från Elitfönste­r, parkettgol­v från Tarkett, med mera.

PRISFÄRDIG­T HUS( EXKLUSIVE TOMT OCH BYGGHERRE KOSTNADER ): Från 3753000 kronor.

PRIS FÖR HUSLEVERAN­S (KOMPLETT VILLABYGGS­ATS EXKLUSIVE ENTREPRENA­DER, TOMT OCH BYGGHERREK­OSTNADER ): Från 1 764 000 kronor.

OM HUSET:

En nyhet hos Fiskarhede­n villa närhuset Nocte som med huskroppen­s skarpa konturer och effektfull­a fönstersät­tning väcker intresse. Invändigt är huset ljust och har rymd i och med trapphalle­ns fulla takhöjd genom båda våningspla­nen och den ljusa och öppna ytan som rymmer både vardagsrum och matplats. Entréplane­t har också en extra takhöjd på 2,6 meter och ovanvåning­ens lutande tak förstärker den luftiga känslan ytterligar­e. Trapphalle­n är en plats för egna lösningar där man kan skapa allt från en platsförar­bete och läxläsning till smarta förvarings­lösningar. Barnens sovrum ligger k ringovan våningens allrum och föräldraso­vrummet har både en fransk balkong och en generös walk in closet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden