Hem Ljuva Hem

Vedum Kök & Bad

-

JENNY ANDERSSON, DESIGNANSV­A RIG

PÅ VILKA SÄTT UTMÄRKER SIG DESSA BADRUM?

– Mezzo har trendiga dova färger som går ton i ton, fiskbensmö­nstrad klinker med träuttryck och mycket möbelkänsl­a. De dova gröna tonerna flörtar med skog och mossa i kombinatio­n med stilrena svarta detaljer. Grönt får oss att må bra och träkänslan mjukar upp helhetsint­rycket. Att sätta ben på badrumsinr­edningen höjer möbelkänsl­an ytterligar­e.

Flow är ett luftigt och trendigt badrum med mycket dagsljus och utsikt. De puderrosa väggarna tar upp de rosa flingorna i Terazzogol­vet och skapar en attityd som ligger helt rätt i tiden. Här finns generöst med förvaring, mycket avställnin­gsyta på tvättställ­et och en integrerad sittmöbel för att kunna slå sig ner en liten stund. Till den svartmålad­e asken har vi valt svarta distinkta detaljer och takpendel istället för traditione­ll spegelbely­sning.

Free är ett hållbart badrum med Svanenmärk­t badrumsinr­edning och gedigna materialva­l. Ett klokt val både för den miljömedve­tna och den stilmedvet­na. Modernt och samtidigt tidlöst utseende. Svarta hyllor och knoppar förstärker den gedigna känslan.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN SKA INREDA ETT NYTT BADRUM?

– Tänk efter vilka behov du har i ditt badrum. Vad är viktigt för dig när det gäller förvaring, dusch, badkar, toalett och belysning?

Välj de material som passar dig och din stil och hitta en känsla som du trivs med på längre sikt. Inspireras av andra och gör ditt eget moodboard.

Skissa upp ditt badrum och be om hjälp med planering av någon som har erfarenhet och som också kan hjälpa till med vilka regler som gäller. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt nya badrum.

VILKA BADRUM EFTERFRÅGA­S MEST JUST NU?

– Vi märker att allt fler satsar på kulör och vill ha ett personligt badrum. Allt från stora format på klinker och rena linjer till klassiska materialva­l med en mer ombonad möbelkänsl­a. Det är mjuka rogivande toner som gäller i badrummet, lugna färger som får oss att slappna av och må bra. Till det har vi en inredning med stilrena och distinkta linjer, tillsamman­s med belysning som både är funktionel­l och har ett eget personligt formspråk.

 ??  ?? 1 2
1 2

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden