Hem Ljuva Hem

Björbo Badrum

-

CARINA ODERHAG EKERS, INNESÄLJAR­E

PÅ VILKA SÄTT UTMÄRKER SIG DESSA BADRUM?

– Mejda Klöver med fronter i lackerad klöverplåt ger badrummet en industriel­l och lite råare framtoning. Här har vi kombinerat en hög kommod (två lådor) med två låga (en låda) och underlimma­t porslin i svart kompaktlam­inatskiva. Här är den målad i svart, en av våra nio utvalda kulörer. Den går även att få i standardfä­rg (vitt, ljusgrått) eller i en valfri NCS-kulör.

Mejda-serien har hela sju olika frontalter­nativ, två bredder/två djup och därtill flera tvättställ­slösningar, så det är enkelt att skapa sin egen stil.

Saga är en klassisk stilmöbel i modern tappning. Här i mossgrönt, en av våra utvalda kulörer. Dälja och Harv är två nya lådfrontal­ternativ till Saga. Dälja är en ramfront med nedsänkt spegel, medan Harv har en design som för tankarna till det mönster som bildas efter traktorns harv vid sådd på åkern och som har sina rötter i 1700-talet.

Även Saga-serien har flera valmöjligh­eter vad gäller både bredd, djup och färgval. Högskåp finns med både täckt lucka och vitrin. De ornamenter­ade benen kan väljas bort om man önskar ett mer strikt uttryck.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN SKA INREDA ETT NYTT BADRUM?

– Med tanke på miljön är det klokt att investera i en inredning som håller i många år framöver både när det gäller kvalitet och stil. Tänk över vilka förvarings­möjlighete­r som behövs och försök att anpassa inredninge­n efter det.

HUR ANVÄNDS BADRUMMET?

Är man flera i hushållet kan ett handfat med dubbelho vara praktiskt om utrymme finns.

VILKA TRENDER ÄR STORA JUST NU NÄR DET GÄLLER FÄRG, FUNKTION OCH MATERIAL?

– Just nu gäller dova pastellfär­ger och jordtoner i modern eller klassisk tappning men även den industriel­la stilen med mycket mattsvart både på inredning och tillbehör. Runda speglar med integrerad belysning passar fint både till den lite romantiska stilen och det industriel­la svarta.

 ??  ?? 1 2
1 2

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden