Hem Ljuva Hem

Tävla och vinn målarfärg från Beckers!

-

Var med och tävla så kan du vinna färg från Beckers. Passa på att måla utomhus under sommarledi­gheten – fasad, staket, trall och terrass! Det bästa valet för att bättra på utemöbler är Perfekt Plus Fönster & Snickerifä­rg från Beckers. Den ger bästa möjliga skydd mot väder och vind. Färgen är lättmålad och ger ett halvblankt resultat. Soffan på bilden är målad i kulören Ljungby 1936, cirkaprise­t är 665 kronor för 2,7 liter. Om du vill skapa en helt ny finish på altaner och plank ska du måla med Beckers Elite Träolja. Inför säsongen finns den i hela 12 mycket väl utvalda kulörer, från det klassiskt bruna till den ljusa skalan med grått och vitt. Cirkaprise­t är 1 115 kronor för 9 liter.

VINNAREN FÅR ETT PRESENTKOR­T PÅ FÄRG FRÅN BECKERS VÄRT 2 000 KRONOR.

Läs mer på beckers.se

VAR MED OCH TÄVLA GENOM ATT SVARA RÄTT PÅ FÖLJANDE FRÅGA OCH MOTIVERA ÄVEN MED HÖGST 25 ORD VARFÖR JUST DU VILL VINNA.

FRÅGA: KARIN OCH CARL LARSSON ANVÄNDE FÄRG FRÅN BECKERS FÖR ATT MÅLA SITT BERÖMDA HEM I DALARNA. VAD HETER PLATSEN DÄR HUSET LIGGER? 1. SUNDBORN X. SANDGRUND 2. SJÖVIK

Mejla svaret samt en motivering tillsamman­s med namn, adress och telefonnum­mer till tavling@hemljuvahe­m.info innan den 31 augusti 2020, alternativ­t skicka ett vykort till Hem ljuva Hem, Box 30210, 104 25 Stockholm. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till tävlingsvi­llkoren specificer­ade i början av tidningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden