Hockeybibeln

FORWARDS

SÅSPELARMA­LMÖ

-

Här ser det mycket bättre ut än förra säsongen. Rakhshani och Filppula är spetsspela­re som ska leverera framåt. Sedan får man hem både Hardt och Alvarez. I Erik Forssell får man in en center som vet vad som krävs för att vinna. Bredden på forwardssi­dan imponerar.

Målskyttet var Malmös stora akilleshäl förra säsongen, där man till och med lyckades med konststyck­et att göra färre mål än bottenlage­n Modo och Karlskrona. Det verkar dock bli ändring på det till den här säsongen. Laget har värvat smart, i alla fall på pappret. Spelare som Filppula, Komarek, Rakhshani, Alvarez och Hardt vet hur man gör mål. Andreas Thuresson, som kom i fjol, har också ett brett register och kan göra fler poäng än förra året. Frågeteckn­et ställs till backlinjen. Kommer den att hålla? Den är tunn, men det finns å andra sidan både rutin och talang.

 ??  ?? Oscar Alsenfelt Andreas Thuresson Frederik Storm Nichlas Hardt Mattias Persson Fabian Brunnström
Cristopher Nihlstorp
André Benoit Nils Andersson
Stefan Warg
Ilari Filppula Erik Forssell Konstantin Komarek Fredrik Händemark Christoffe­r...
Oscar Alsenfelt Andreas Thuresson Frederik Storm Nichlas Hardt Mattias Persson Fabian Brunnström Cristopher Nihlstorp André Benoit Nils Andersson Stefan Warg Ilari Filppula Erik Forssell Konstantin Komarek Fredrik Händemark Christoffe­r...
 ??  ?? Filppula.
Filppula.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden